cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BE Appliance- DNS Configuration Issue

Hi,

I am trying to run BE Appliance initial configuration, I have entered a static IP.


But I don't have DNS Server or DHCP server , When I entered any DNS IP it give an error that the DNS server IP is incorrect or the server does not exist. And

can't skip the DNS step.

 

Any one can help ?

2 Solutions

Accepted Solutions
Accepted Solution!

DNS seems to be a requirement

Accepted Solution!

I have opened a case with

I have opened a case with Symantec Support and this what they send :

 

Please refer to the below mentioned article, the Step 7 in the initial configuration requires DNS or DHCP Setting by design.

Performing the initial configuration of the Backup Exec appliance
http://www.symantec.com/docs/HOWTO101809

 

View solution in original post

9 Replies

...have you tried pointing it

...have you tried pointing it to itself?

Thanks!

yes , i tried pointing to

yes , i tried pointing to 127.0.0.1 with same error , server does not exist

see if this

-I have checked this, But

-I have checked this, But this show the normal configuration steps.

-My main issue that I don't have DNS Server or DHCP server, And if I added static IP I must add DNS server

and to avoid adding the DNS server I must use the DHCP to add IP  

...reason for not using

...reason for not using DNS?

How does your network resolve name/IP then?

Thanks!

The Customer use the local

The Customer use the local host files.

Accepted Solution!

DNS seems to be a requirement

Accepted Solution!

I have opened a case with

I have opened a case with Symantec Support and this what they send :

 

Please refer to the below mentioned article, the Step 7 in the initial configuration requires DNS or DHCP Setting by design.

Performing the initial configuration of the Backup Exec appliance
http://www.symantec.com/docs/HOWTO101809

 

View solution in original post

I have opened a case with

I have opened a case with Symantec Support and they told me that : 

 

Please refer to the below mentioned article, the Step 7 in the initial configuration requires DNS or DHCP Setting by design.

Performing the initial configuration of the Backup Exec appliance
http://www.symantec.com/docs/HOWTO101809