cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

0xe000848c - Unable to attach to a resource.

HI there,

i would like to ask about my restore problem on oracle.

once i configure and it's configure correctly and then i try to restore the Oracle backup to another machine i got this error:

 

0xe000848c - Unable to attach to a resource. 

i've follow any other suggestion, but the error still same, 

once i try to change the credential, and the error credential appears.

my assumption, the restore failed due to unable to see the source instead of target/

any one has idea about this?

 

thanks 

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Accepted Solution!

Re: 0xe000848c - Unable to attach to a resource.

Hi,

 

I already follow those instruction, but no one can help me.

i found the answer by following add oracle setting instruction plus, add the IP address on configuration not only the hostname.

even i already set it on /etc/hosts on both media server and client target database.

i even can ping using both IP and hostname, but this configuration still needed.

 

View solution in original post

2 Replies
Highlighted

Re: 0xe000848c - Unable to attach to a resource.

@Ihqbal

You have not mentioned the steps that you have performed to restore to different Oracle server.

Have you followed steps in BE manual?

Online doc: 

How to perform a redirected restore of an Oracle 12c database to ...

 How to perform a redirected restore of an Oracle 12c database to another Oracle Server using Backup Exec 
 
Your error is described over here:

Redirect of an Oracle DB fails with 0xe000848c ...

 
Highlighted
Accepted Solution!

Re: 0xe000848c - Unable to attach to a resource.

Hi,

 

I already follow those instruction, but no one can help me.

i found the answer by following add oracle setting instruction plus, add the IP address on configuration not only the hostname.

even i already set it on /etc/hosts on both media server and client target database.

i even can ping using both IP and hostname, but this configuration still needed.

 

View solution in original post