Backup Exec 2010 Oracle Backup on Windows Cluster


Dear all,

we have a problem with our Oracle DB on a Windows Cluster Server.


Recovery Manager: Version 10.1.0.3.0 - Production Copyright (c) 1995, 2004, Oracle. All rights reserved. # ----------------------------------------------------------------- # RMAN command section # ----------------------------------------------------------------- RUN { ALLOCATE CHANNEL ch0 TYPE 'SBT_TAPE'; SEND 'BSA_SERVICE_HOST=xxx.xx.xx.xx,NBBSA_TOTAL_STREAMS=1,NBBSA_JOB_COOKIE={7C8AD2F1-54D4-4BA3-829F-AC05E95879EC},NBBSA_DB_DEVICE_NAME=Oracle-Win::\\server.domain\source'; BACKUP INCREMENTAL LEVEL=0 FORMAT 'BE_U' DATABASE FORCE PLUS ARCHIVELOG FORCE NOT BACKED UP; RELEASE CHANNEL ch0; } RMAN-00571: =========================================================== RMAN-00569: =============== ERROR MESSAGE STACK FOLLOWS =============== RMAN-00571: =========================================================== ORA-12560: TNS: Fehler bei Protokolladapter Agent is on both nodes with the same configuration. I think BE2010 has a problem to find the DB because the DB is not on the virtual Server which is seen under BE2010. DB is running backup was fine under BE 10.0
Can you help me?
2 Replies

Do you have secound oracle home?

Dear  raventhx ,  
I think its an Oracle issue,,

After installing forms you have a second oracle home.
Here you may find a (new) tnsnames.ora in the folder ..\NET80\ADMIN.
Replace this file with the tnsnames.ora from $ORACLEHOME\network\admin.





Please marke it as accepted solution if it solve your issue cheeky

Finally , I returned back

Finally , I returned back Smiley Happy

 

did my comment above solve your issue?