cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Backup Exec 2010 R3 on Server 2003 installation error

Hello,

I have a Backup Exec 2010 R3 DVD after burn the ISO to a physical DVD. I clicked on the "Browser.exe" file from the DVD media to launch Backup Exec Installation. Symantec Backup Exec 2010 DVD Browser did not launch (Symantec logo) after I selected English langauge. I am unable to install it on Server 2003 SP2. But I was trying to test it on Windows 7 and it was working.

Can anyone help?

 

Thanks,

IT Devastation

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

You can also try to run the

You can also try to run the setup by browsing the ISO file and the following location:

 

\BE\WinNT\Install\BEx64... and run setup.exe

 

For 32bit server the path will be \BE\WinNT\Install\BE32 ... and run setup.exe

 

Thanks,

-Sush...

 

View solution in original post

5 Replies

Hi, The download may have

Hi, The download may have gotten corrupt.try downloading it again and make sure it is the single full version 3.47 gb download.

...if this is the same ISO

...if this is the same ISO and it works on Windows 7, try it on another server. If it works there, make sure that any AV on that server you want to install it on is stopped & disabled!

Otherwise try mounting the ISO itself using some ISO mounting software and see if that works.

Thanks!

I disabled AV but it won't

I disabled AV but it won't work on Server. Let me download it again if work

Accepted Solution!

You can also try to run the

You can also try to run the setup by browsing the ISO file and the following location:

 

\BE\WinNT\Install\BEx64... and run setup.exe

 

For 32bit server the path will be \BE\WinNT\Install\BE32 ... and run setup.exe

 

Thanks,

-Sush...

 

View solution in original post

Thank you, Sush!!

Thank you, Sush!!