cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Backup exec 15 agent error 1603 on exchange 2007 server

Hello Guys,

1) I uninstalled the agent of backup exec 12.5 from my exchange and rebooted and then installed remotely the agent of backup exec 15 . It apparently completed succesfully and even asked me to reboot the server for it to be applied.

 

2) After the reboot , i tried adding the exchange server to backup exec 15 but kept failing.  I can see the agent on add remove programs on my exchange server and the agent version is 14.2.1180 . 

3) Backup exec 15 troubleshooting solution for some reason was to install the agent locally even though it seems installed.  Anyway I ran the agent locally and it came up maintenance local install window and clicked on repair but yet again it failed.

 

The 2 failed messages are the below:

+ 02-12-2016,08:20:53 : V-225-01001001-4: Error initializing shared data ***To search for information about this error, click here
02-12-2016,08:20:53 : C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v2.0.50727\caspol.exe
02-12-2016,08:20:53 : Loading XML from:
02-12-2016,08:20:53 : C:\Windows\Installer\{3AB73BBC-7568-4AD3-866B-95769E2DC6E5}\IFProducts.xml
+ 02-12-2016,08:20:53 : ERROR: Installation failed with error 1603. GetLastError = :5
02-12-2016,08:20:53 : ArgsDataParser::InitDictionary
02-12-2016,08:20:53 : AgentSeqDlgs::RawsDlgSequence
02-12-2016,08:20:53 : Set RAWS Media path: C:\Windows\Installer\{3AB73BBC-7568-4AD3-866B-95769E2DC6E5}\media\

 

after allot of removing and installing stuff the last lines are

02-12-2016,08:24:15 : === Logging stopped: 12/02/2016 08:24:15 ===
02-12-2016,08:24:15 : === Logging stopped: 12/02/2016 08:24:15 ===
02-12-2016,08:24:15 : The return code from the MSI is: 1603
02-12-2016,08:24:15 : AgentSeqDlgs:Smiley TongueostInstallActions
02-12-2016,08:24:15 : Cleaning up the symc status key
02-12-2016,08:24:15 : The return value for Symantec Backup Exec Agent for Windows returned error code: 1603
02-12-2016,08:24:15 : Clean up Symantec installer keys.
02-12-2016,08:24:19 : Dialog Sequence Returning errorlevel 1603
02-12-2016,08:24:19 : Dialog Sequence Returning errorlevel 1603
+ 02-12-2016,08:24:19 : The Installation Failed!
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Accepted Solution!

Re: Backup exec 15 agent error 1603 on exchange 2007 server

Repair did not work and the registry appears (according to the link you gave me) not to have many keys.

 

So I have uninstalled the agent and will  reboot the server tonight and hopefully the clean install again will help

 

 

View solution in original post

5 Replies
Highlighted

Re: Backup exec 15 agent error 1603 on exchange 2007 server

Uninstall the agent and try a push-install from the media server. Otherwise check the Publishing tab on the remote agent and make sure the media server's IP address or name is put in.

Thanks!

Highlighted

Re: Backup exec 15 agent error 1603 on exchange 2007 server

Thank you Craig for your reply. 

 

So now , i installed it succesfully again , I can see the backup exec agent utility (previously succesfull install, i couldnt) but when i try to click on publishing i receive " cannot obtain settings for the agent for windows publishing from the registry"

So as a result I cannot establish a connection between my backup exec server and my exchange server

 

Highlighted

Re: Backup exec 15 agent error 1603 on exchange 2007 server

Check the TN below for more help on that error:

https://www.veritas.com/support/en_US/article.000036808

Thanks!

Highlighted

Just to add to this .. i

Just to add to this .. i looked into the services and i noticed backup exec remote agent for windows is disabled.  When i go to manually change it or set it to automatic it says it has been marked for deletion?

 

Ok, it probably has to do with something in the link you sent to me . I will have a look and let you know

 

thanks

Highlighted
Accepted Solution!

Re: Backup exec 15 agent error 1603 on exchange 2007 server

Repair did not work and the registry appears (according to the link you gave me) not to have many keys.

 

So I have uninstalled the agent and will  reboot the server tonight and hopefully the clean install again will help

 

 

View solution in original post