cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Backup exec management interface problem

Hello,

We encounter a problem with backup exec 2014 management interface which doesn't function any more!!

we can't access to the backup exec interface and can't logon as show in the attached file !!

any idea please how to recover for this case?

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

Re: Backup exec management interface problem

Your attached screenshot cannot be displayed.

Have you tried going to Add/Remove Programs and doing a repair of BE.

View solution in original post

8 Replies
Accepted Solution!

Re: Backup exec management interface problem

Your attached screenshot cannot be displayed.

Have you tried going to Add/Remove Programs and doing a repair of BE.

View solution in original post

Re: Backup exec management interface problem

 

Open Internet Explorer and make it to your standard browser.

Close Internet Explorer and try to open Backup Exec.

Re: Backup exec management interface problem

Hello,

Here attached the screenshot.

Pkh,did you mean before this issue or after as a solution?

we didn't do any thing untill now.

Georg kabas,it is GUI interface and not a web interface as described in the attached file.

regards

After, as a solution. There

After, as a solution. There is no harm in trying out the other suggestion

Hi, Message in screenshot

Hi,

Message in screenshot says there is at least one backupexec service stopped; this is the reason why you cannot get to the GUI.

Fill in the credentials, go to 'gerer les services' and make sure all services are started and try again.

good luck

Ben

Re: Backup exec management interface problem

ok pkh, I will try BEDB repair.

There is only one BE service up,the other BE services doesn't succeed to be up!even after a system shutdown.

 

Can you find anything in the

Can you find anything in the event logs (System and application) when you manually try to start the services in the Backup Exec Services panel and they fail

this should give you a clue of the cause.

Re: Backup exec management interface problem

So you need to debug the first service that can't start (and may need to log a formal supportcase for us to help you)

The service start order (based on BE  Services Applet Applet restart ordering - which is more or less the depdendencies)  is:

BKUPEXEC SQL Instance

Backup Exec Error Recording Service

Backup Exec Remote Agent for Windows

Backup Exec Device and Media Service

Backup Exec Server

Backup Exec Agent Browser

Backup Exec Management Service

Backup Exec Job Engine

 

Most of these can be debugged in SGMON.exe and in som case the .EXE files for the service can be started in a 'Run as Administrator' comand prompt  with the -console switch added to debug the .EXE within the command prompt.