cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Re: Installation issue, unable to authenticate with the user and password given

Hi,

Could you paste the contents of the bkupinst.log in this space?

Its saved in the C:'\Windows path.







NOTE : If we do not receive your reply within two business days, this post would be marked assumed answered and would be moved to answered questions pool.
Highlighted

Re: Installation issue, unable to authenticate with the user and password given

Just to check with you... do you mean installing Backup Exec 10d or is it Remote Agent to this Server?

Btw, I believe you can't do the installation through terminal services.
You may want to try to do it locally and see if the problem pops up again.
Highlighted

Re: Installation issue, unable to authenticate with the user and password given

Hi,

Could you update us on the issue?

If the issue persists please paste the contents of the "C:\Windows\bkupinst.log" here.



NOTE : If we do not receive your reply within two business days, this post would be marked assumed answered and would be moved to answered questions pool.
Highlighted

Re: Installation issue, unable to authenticate with the user and password given

Hi, I am new to Veritas and Backup Exec. We have a client that requires file server backup, and after research Backup Exec looks like the perfect solution. When installing the Backup Exec, we ran into a problem at the Service Account setup. The installation refuses to accept our admin username + password to complete the install. error: 'Unable to authenticate with the user and password information given..'

After doing some research on the Veritas knowledge base permissions was set according to what rights Backup Exec service account need.

https://www.veritas.com/support/en_US/article.100015385.html

This did not resolve the issue and our installation cannot complete. 

The install is local on the C Drive with full admin permissions on the install + destination folders.
No log file was created in the Windows root folder.
The server is in a Workgroup and not a Domain controller.

Any help will be greatly appreciated.