Highlighted

Not valid user credential

hello!

 

I would like to ask some help!

Im new in backup exec therefor very hard to solve this problem.

I installed manualy an agent on server 2003 which is in WORKGROUP (x86 - sp2) what ran well.

I set the mediaserver on client, where it has to publish data, and restart the service. After this i can see that server in the backup tab/windows systems, but if i want to select, i get an error message:

An error was encountered while attempting to browse the contents of srv-xxx.

The logon account that was provided not have valid credentials. Ensure that the user name and password are correct, and then try again.

We use novell authentication, but neither my account nor local administrator account don't work.

When i try the "Connect as..." i get the same error.

 

What should i do?

Than you for your help!

 

 

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Accepted Solution!

Re: Not valid user credential

Make sure your credentials have the rights according to this document http://www.veritas.com/docs/000028683

View solution in original post

2 Replies
Highlighted
Accepted Solution!

Re: Not valid user credential

Make sure your credentials have the rights according to this document http://www.veritas.com/docs/000028683

View solution in original post

Highlighted

Re: Not valid user credential

Hello!

 

Thank you for your help!

I made a mistake, i didnt create the administrator user on logon account selection panel. After i make that account, i was able to browse the filesystem!

Thank you!