cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem creating new job

Hi

Running Backup Exec 2012 SP1a, Deduplication and Tape TS3100 LTO5

Im trying to create a backup to disk to tape of an SQL server. 

When the job is konfigured and i press OK the following error appears:

"The Server has received incorrect or invalid data,"

Additional informations:

"HostId: The Length of the value must be within the range "0" (Inclusive) - "32" (Inclusive)"

I am not sure what HostId means? The server name is SQL01.

Anyone who has a solution

I have attached the job and error

Thanks in advance

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

I fund the simple answer

I fund the simple answer myself:

I deleted trust and Everything under publicing on the agent.

Restart Backup Exec Remote Agent Service.

Added Publiching information again and added trust to the Media server.

And everything i back to normal.

 

 

View solution in original post

2 Replies

refer http://www.symantec.com

refer http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH183286

I think its Bug and you should contact support for further investigation.

Accepted Solution!

I fund the simple answer

I fund the simple answer myself:

I deleted trust and Everything under publicing on the agent.

Restart Backup Exec Remote Agent Service.

Added Publiching information again and added trust to the Media server.

And everything i back to normal.

 

 

View solution in original post