cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

You must reboot this system to complete Backup Exec installation

Andy_Clowes
Level 3
I had an NT4 SP6a server running Backup Exec 8.6 which I removed. I am now trying to isntall 9.1. When I run the setup.exe nothing happens. When I check the bkupinst.log I get the following message.

****************************************************************

VERITAS Backup Exec (TM) 9.1 for Windows Servers Installation Log

Start time: 05-10-2006,16:43:26

****************************************************************
05-10-2006,16:43:29 : You must reboot this system to complete Backup Exec installation.

The server has been rebooted 3 times now, and I still get the same message. Can anyone help please.
3 REPLIES 3

Deepali_Badave
Level 6
Hello,

BE v 8.6 is completely uninstalled?

Please refer the following link:


http://seer.support.veritas.com/docs/264658.htm


NOTE : If we do not receive your reply within two business days, this post would be marked assumed answered and would be moved to answered questions pool.Message was edited by:
Deepali Badave

Andy_Clowes
Level 3
Yes it has been cleanly removed.

Gauri_Ketkar
Level 6
Hi,

Have you uninstalled it from Control Panel > Add remove program ? Or you have doen registry changes ?

Update us on the same and revert for any further Query
Hope this will help you


Thank you
Gauri


NOTE : If we do not receive your reply within two business days, this post would be marked "assumed answered" and would be moved to "answered questions" pool.