Highlighted

dsError is 0x00000040, returning FS_COMM_FAILURE, returned 0xE000FEFD

Dear All,

 

I am getting following error, any suggestions. Backup is failing after backing up specific amout of data.

 

52] [8576]     [tpfmt]              - TF_NDMPGetResult(): MediaServer thread done, channel->dsError is 0x00000040, returning FS_COMM_FAILURE

BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              - BaseBSDProcessor::MessagePumpAndWaitForResults(): TF_NDMPGetResult() returned 0xE000FEFD

 

Debug:

 

BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              - ndmpCallbackUpdateAgentCookie: SUCCESS!
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [tpfmt]              - TF_NDMPGetResult(): MediaServer thread done, channel->dsError is 0x00000040, returning FS_COMM_FAILURE
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              - BaseBSDProcessor::MessagePumpAndWaitForResults(): TF_NDMPGetResult() returned 0xE000FEFD
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [tpfmt]              - TF_FreeTapeBuffers: from 0 to 0 buffers
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              -  stream data[DEFAULT] halted: SUCCESSFUL
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              + ndmphostbackupengine.cpp (3494):
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              | Notified data stream 'DEFAULT' has halted.  Reason code : 0x00000001
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              -  data halted: SUCCESSFUL
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              - BaseBSDProcessor:Smiley TongueollDataServer: Shutting down.
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              + ndmphostbackupengine.cpp (3457):
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              | Signaled BSD processing is done
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              + ndmphostbackupengine.cpp (3463):
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              | Checking to see if we need to end virtualization processing for current BSD
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [loops]              - RABackupBSDProcessor: MessagePumpAndWiatForResults() returned -536805635 (0xe000fefd)
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [ndmp\ndmpcomm]      - ERROR: 13 Error: Invalid state to process request
BECAT:    [01/20/15 16:00:52] [5964]     [3]   [CatRealBuild::BlockBad::5726]  BlockBad...
BECAT:    [01/20/15 16:00:52] [5964]     [5]   [THEFHBuilder::BlockBad] setStatusOnObjectAndAncestors() return false for record(14)
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [server]             + backupjob.cpp (3303):
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [server]             | BackupJob::Failed was called for BSD '\\think-saapp.think.local\System?State'
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [server]             + job.cpp (7211):
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [server]             | Critical volume error: 0xe000ff15 while processing: \\think-saapp.think.local\System?State (0x0000000009203E60)
BENGINE:  [01/20/15 16:00:52] [8576]     [server]             + job.cpp (7230):

Please suggest.

 

Thank You,

Abhi

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

The OS is Windows Server 2008

The OS is Windows Server 2008 R2.

View solution in original post

2 Replies
Accepted Solution!

The OS is Windows Server 2008

The OS is Windows Server 2008 R2.

View solution in original post

Duplicate of thread ~

Duplicate of thread ~ https://www-secure.symantec.com/connect/forums/backups-are-failing-after-changing-switch-mainly-system-backups-are-failing

As suggested earlier, pls log a support case for an engineer to have a look @ your setup as from initial analysis, it looks to be a network issue.