cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issue running DLO 8.0 SP1 Agent on Mac

Hi

I'm test DLO with MAC which are not connected to our domain. I successfully installed the agent on the Mac, but when I run the agent I get a dialog box with the below details:

     Please enter your password for the account below. The account will be used to connect to the Media Server.

               User Name:

               Password:

                    O      Save encrypted passwords used by DLO

I'm unable to change the User Name in the above dialog box as it it greyed out and has a Domain account that doesn't exist.

Do you know how this can be changed so that I can enter a domain account and start backing up data using DLO?

Thanks

5 Replies

Re: Issue running DLO 8.0 SP1 Agent on Mac

Check the TN below and see if this helps you:

https://www.veritas.com/support/en_US/article.TECH57327

Thanks!

Re: Issue running DLO 8.0 SP1 Agent on Mac

Hi

 

Thanks for your answer. But nothing of this works, the problem is that the MAC doesn't permit to change the user to use  a valid domain user, it's a common problem with earlier version but it supposed that in version 8.0 it was corrected.

Re: Issue running DLO 8.0 SP1 Agent on Mac

Hi

Yesterday I joined the MAC to the domain and I logged in with my domain user, now DLO recognize my account but now I have the next message "Unable to connect to media server", and I even can't change the user.

 

Thanks.

Re: Issue running DLO 8.0 SP1 Agent on Mac

Hi

 

I reinstalled DLO console but the problem persists, I still get the message  "Unable to connect to media server", I Attach a picture. Someone have any Idea??

Re: Issue running DLO 8.0 SP1 Agent on Mac

Hi,

For the query 1 "unable to change the User Name in the above dialog box

Check the AgentConfiguration.plist file in path (~/.Applications/Symantec/DLO/.settings/). Check if the Domain Name present in the plist is correct. In case it is incorrect, try Changing the domain name.

For the query 2: ""Unable to connect to media server"

Looks like the Desktop Agent is not able to connect to the Database. This could occur if the Database Server is not reachable , or it may not be up and running.
Check the AgentConfiguration.plist file  if the value in DBServer field has the correct Server address, if the Value is incorrect have appropriate server address.