cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

12.3 Office Mail App - Login Prompt

Hi there,

I can't belive Veritas would have developed this solution to end up working like this so im expecting this is a config issue in my environment. We have enabled a handful of users for the Office mail App, we have a Reverse Proxy in the DMZ.

When extrernal & using OWA, it works as expected you click on the EV applet bit in the message and it launches a new window that hits the https://ev.domain.com URL, you get a login prompt then it all works. ( i presume thats ok so far)

However the problem I see is internal, that same user, using Office 2016 now also see's the "Enterprise Vault" app menu option on the email form, when they click Search, it goes off to that same URL https://ev.domain.com (we had to create an inernal DNS record for this first). The page loads and the user can see all of their Archives and folders but after a few moments a login prompt pops?? If you click cancel everything still works fine, full features. So ive no idea what the prompts even coming up for..

Can anyone help on this one...

Regards

 

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

Re: 12.3 Office Mail App - Login Prompt

For anyone else in this situation i found the issue afer months of back and forward with Tech support, this is what you need to do:

Locate the following file on the Enterprise Vault server:

 C:\Program Files (x86)\Enterprise Vault\EVSearch\EVSearchClient\Web.config

 Open the file in a text editor such as Windows Notepad.

 Find the following line, and change the value from 1 to 0:

 <add key="UseRestrictedSecurity" value="1"/>

A value of 1 enforces the security restrictions, whereas 0 relaxes them.

View solution in original post

2 Replies

Re: 12.3 Office Mail App - Login Prompt

Though not related to your current setup and version, the below guide might help you to an extend. 
https://www.veritas.com/support/en_US/article.000081334

Accepted Solution!

Re: 12.3 Office Mail App - Login Prompt

For anyone else in this situation i found the issue afer months of back and forward with Tech support, this is what you need to do:

Locate the following file on the Enterprise Vault server:

 C:\Program Files (x86)\Enterprise Vault\EVSearch\EVSearchClient\Web.config

 Open the file in a text editor such as Windows Notepad.

 Find the following line, and change the value from 1 to 0:

 <add key="UseRestrictedSecurity" value="1"/>

A value of 1 enforces the security restrictions, whereas 0 relaxes them.

View solution in original post