Archiving Report Error

In EV 11.0.1 the Archiving Report the Error "Warning: Failed to process Mailbox" will be shown.

But Archiving is working fine in sheduled also in manual mode.

Did anyone knows something about this new behavior.

Best regards

 

Thorsten

2 Solutions

Accepted Solutions
Highlighted
Accepted Solution!

Re: Archiving Report Error

Refer the following Technote.

You may have to disable and re-enable the Mailbox reporitng the error .

How to remove (zap) Enterprise Vault (EV) properties from Archive-Enabled Exchange mailboxes:

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH35614

View solution in original post

Accepted Solution!

Re: Archiving Report Error

I guess you will also see event - 

Event ID: 3487 The mailbox will not be processed again on this archiving run because there were errors with too many individual items. 
|Mailbox: /o=Exchange/ou=Test/cn=Recipients/cn=Test |Eligible Items: 2103 |Exchange Server: Exchange01 |Task name: Exchange Mailbox Archiving Task for Exchange01 

Refer:

https://www.veritas.com/support/en_US/article.TECH230186

View solution in original post

2 Replies
Highlighted
Accepted Solution!

Re: Archiving Report Error

Refer the following Technote.

You may have to disable and re-enable the Mailbox reporitng the error .

How to remove (zap) Enterprise Vault (EV) properties from Archive-Enabled Exchange mailboxes:

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH35614

View solution in original post

Accepted Solution!

Re: Archiving Report Error

I guess you will also see event - 

Event ID: 3487 The mailbox will not be processed again on this archiving run because there were errors with too many individual items. 
|Mailbox: /o=Exchange/ou=Test/cn=Recipients/cn=Test |Eligible Items: 2103 |Exchange Server: Exchange01 |Task name: Exchange Mailbox Archiving Task for Exchange01 

Refer:

https://www.veritas.com/support/en_US/article.TECH230186

View solution in original post