cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Enterprise Vault 10.0.3 downgrade assistance needed

Hello:

We have EV 10.0.3 installed on Windows 2008 servers and have been having issues with the backups (BE 2012). I found a post about this yesterday and would like to attempt to go back to 10.0.2 but thought I would ask first to see if anyone on the forums has tried this and what was the result.

http://www.symantec.com/connect/forums/backup-exec-2012-does-not-support-enterprise-vault-1003-agent...

Thanks!

 

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

https://www-secure.symantec.c

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/ev-1003-backups was the post. So I would suggest strong words are had with support to fine out the proper reasoning here, because backups aren't something appear to have changed between 10.0.2 and 10.0.3...
Working for cloudficient.com

View solution in original post

9 Replies

there is no downgrade path.

there is no downgrade path. have you tried applying the latest HF for 10.0.3?

Enterprise Vault 10.0.3 Cumulative Hotfix 2 Release

Article:TECH205731  |  Created: 2013-04-30  |  Updated: 2013-05-17  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH205731

 

Pretty sure Tony and I

Pretty sure Tony and I commented on a similar discussion a little while ago... It does not seem right and should be escalated within Support.

Working for cloudficient.com
Accepted Solution!

https://www-secure.symantec.c

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/ev-1003-backups was the post. So I would suggest strong words are had with support to fine out the proper reasoning here, because backups aren't something appear to have changed between 10.0.2 and 10.0.3...
Working for cloudficient.com

View solution in original post

Thanks all - I will try the

Thanks all - I will try the latest HF tomorrow.

Hi Cristie, I posted that a

Hi Cristie, I posted that a little while ago and while its still true I've managed to use BE 2012 with 10.0.3 and its working fine. Initally it wasnt working but it was a combo issue for us.

What is the actual problem you are facing with the backup?

I believe we are OK - I

I believe we are OK - I rebooted the SQL server and it looks like the daily was successful.  Thanks.

Great stuff.

Great stuff.

Working for cloudficient.com

Re: Great stuff.

Hi Team,

We have upgraded Enterprise Vault from 12.2. to 12.5 but Veritas netbackup itself does not support.

Kindly suggest what to do... Within the same family it is not supporting then which backup software will use.

 

Please suggest how to downgrade the EV again with 12.2 version only.

Thanks in advance

Re: Great stuff.

Hello @varunashat 

For the sake of clarity on the post, I would advise you to create a new post so that folks may not miss it as the context of the post is not only a bit different (in terms of time period), the versions and backup application being addressed are also different.

In your new post, it will be great if you were to mention the version of NBU being used in your environment. 

Regards,
Sheldon Dsouza