Highlighted

Enterprise Vault - Event 8390

Hi

I have EV 10.0.3 running on a Microsoft Cluster. Win 2008 R2.

Everything seems to be working, but during archiving the eventlog has a lot of 8390 error event, se below.

Does anyone know why this error is showing up?

Anders

 

Log Name:      Symantec Enterprise Vault
Source:        Enterprise Vault
Date:          06.05.2013 06:19:55
Event ID:      8390
Task Category: Archive Task
Level:         Error
Keywords:      Classic
User:          N/A
Computer:      TNS-FBU-24-217.corp.telenor.no
Description:
The EnterpriseVault.DirectoryConnection object reported an error.
 
No such host is known.

Internal references:
Error [0x80072af9]
{CDirectoryConnectionObject::GetArchive} [.\DirectoryConnectionObject.cpp, lines {3538,3546}, built Dec 11 16:18:57 2012]

For more information, see Help and Support Center at http://entced.symantec.com/entt?product=ev&language=english&version=10.0.3.0&build=10.0.3.1090&error...
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="Enterprise Vault " />
    <EventID Qualifiers="49156">8390</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>19</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2013-05-06T04:19:55.000000000Z" />
    <EventRecordID>4044810</EventRecordID>
    <Channel>Symantec Enterprise Vault</Channel>
    <Computer>TNS-FBU-24-217.corp.telenor.no</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>No such host is known.

Internal references:
Error [0x80072af9]
{CDirectoryConnectionObject::GetArchive} [.\DirectoryConnectionObject.cpp, lines {3538,3546}, built Dec 11 16:18:57 2012]</Data>
  </EventData>
</Event>

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Accepted Solution!

That's quite likely to be the

That's quite likely to be the problem.

Try doing a 'run now' for one of these users, and, see if the events are logged.

Working for Quadrotech-it.com

View solution in original post

7 Replies
Highlighted

Do you have shortcut

Do you have shortcut processing turned on on your archiving task?

Is there any possibility for the mailboxes to have shortcuts in them from another EV system, or host?

Working for Quadrotech-it.com
Highlighted

Shortcut processing:

Shortcut processing: Yes

Actually, we did run a EV pilot 2 years ago for only a few users. This pilot was ended, and we exported back all the items to the mailboxes. I have seen that in some of these mailboxes there are still some shortcuts from the old EV pilot.

 

Highlighted
Accepted Solution!

That's quite likely to be the

That's quite likely to be the problem.

Try doing a 'run now' for one of these users, and, see if the events are logged.

Working for Quadrotech-it.com

View solution in original post

Highlighted

I think this is the problem.

I think this is the problem. I did a run now only with shortcut processing, and get one 8390 event for one of the old users.

Shortcut deletions are set to 3 years. Will these "old" shortcuts be deleted or will they be here forever?

Any other way to clean up this?

Anders

Highlighted

I *think* Shortcut Deletion

I *think* Shortcut Deletion only looks at the age of the shortcut, not which EV environment it belongs to. So they should eventually go away.

 

However, feel free to contact me privately, and we can discuss whether I can help you with a tool which will at least report on the mailboxes that have this, give you some more information (like number of items, subject of messages, and so on).

Working for Quadrotech-it.com
Highlighted

Thanks for all the

Thanks for all the help.

Anders

Highlighted

Glad to help.

Glad to help.

Working for Quadrotech-it.com