cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Enterprise Vault Office Mail App

Hi,

Yeasterday, the Enterprise Vault Office Mail App, start showing this error in the following browser Microsoft Edge(Chromium), Chrome and Firefox:

Spoiler
"This add-in has been disabled to help keep you safe. To continue using the add-in, validate that this item is hosted in a trusted domain or open it in the Office desktop app."

EVOMA.png

 

Using the Internet Explorer 9 is working.

Does anyone have this problem? I believe its a Microsoft issue because this reddit user has the same problem with other MailApp https://www.reddit.com/r/exchangeserver/comments/jbz1zp/exchange_addin_disabled_to_keep_you_safe/

 

2 Solutions

Accepted Solutions
Accepted Solution!

Re: Enterprise Vault Office Mail App

I have run into the same problem in Exchange 2016 CU16 / EV 12.4.0

Enterprise Vault requires access to https://appsforoffice.microsoft.com/lib/1.0/hosted/office.js to load the Office Mail App for EV as documented here

Apparently, there has been a change in this file on 13-Oct-20 which causes custom add-ins in OWA to break. A similar scenario has been discussed here

A fix for this has been released as KB4581424 which applies to Exchange 2016 CU17 and CU18. Need to test and verify if this fixes the problem.

View solution in original post

Accepted Solution!

Re: Enterprise Vault Office Mail App

6 Replies
Accepted Solution!

Re: Enterprise Vault Office Mail App

I have run into the same problem in Exchange 2016 CU16 / EV 12.4.0

Enterprise Vault requires access to https://appsforoffice.microsoft.com/lib/1.0/hosted/office.js to load the Office Mail App for EV as documented here

Apparently, there has been a change in this file on 13-Oct-20 which causes custom add-ins in OWA to break. A similar scenario has been discussed here

A fix for this has been released as KB4581424 which applies to Exchange 2016 CU17 and CU18. Need to test and verify if this fixes the problem.

View solution in original post

Re: Enterprise Vault Office Mail App

Its worked, I still get the Dialog Box and the first warning, but then work

 

Re: Enterprise Vault Office Mail App

You mean to say KB4581424 has resolved the problem?

Re: Enterprise Vault Office Mail App

Yes, after click "CONTINUE" it work.

My environment:

  • Exchange 2016 CU 17 with KB4581424
  • Enterprise Vault 11.0.1 CHF 5
  • Windows 10
  • Edge (Not the Chromium)

Give an hour to test with other Browsers

 

Re: Enterprise Vault Office Mail App

receive

Hi,

My first test was in Labs with a test account, now I upgrade my Exchange Server, and I can confirm everything is working OK.

The first time I logged in I get this Pop up

evoma2.png

And everything is working OK

Accepted Solution!

Re: Enterprise Vault Office Mail App