Enterprise Vault client not working from Outlook.

Hi All,

I am facing a strange problem that, My archived emails are not opening from outlook. if I click on view the archived item. there is no response. when i click "search vaults" then also no response. Manullay archive, restore, Vault Cache sync are workign from outlook. If i check from the browser url, archive explorer and mails are opening without any errors. 

Stepts tried to resovle:

1. Uninstalled and Resintalled client

2. Reset EV client

3. Installed previous versions of EV client.

Our EV servers are 11.0.1

Outlook Cient :2016

EV client: 12.1.3

Any solutions?

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

Re: Enterprise Vault client not working from Outlook.

Hello,

This sounds like the issues caused by Microsoft Office Security patches last month.

Issue 1

Issue 2

 

We've implemented the registry keys as mentioned, issue resolved.

Regards. Gertjan

View solution in original post

6 Replies
Accepted Solution!

Re: Enterprise Vault client not working from Outlook.

Hello,

This sounds like the issues caused by Microsoft Office Security patches last month.

Issue 1

Issue 2

 

We've implemented the registry keys as mentioned, issue resolved.

Regards. Gertjan

View solution in original post

Re: Enterprise Vault client not working from Outlook.

Hi,

I cheked and those MS patches not installed. 

Re: Enterprise Vault client not working from Outlook.

Hi @nazirkolliyath,

I'm agree with @GertjanA, some of my clients had the same issue without these specific MS patches ... but now with these two Veritas technotes now that's OK ... relly, try them.

Re: Enterprise Vault client not working from Outlook.

Same here, it is possible that the MS patches are part of a larger cumulative patch.

After putting the registry keys in place, the issue got resolved. Give it a try.

--Virgil

Re: Enterprise Vault client not working from Outlook.

Hi @GertjanA

Thanks and after trying the registry settings, the issue is resolved

Highlighted

Re: Enterprise Vault client not working from Outlook.

 Hi @GertjanA

Thank you for the solution. After installing the registry files, user are able to open archvied emails and archive  explorer. But when the user try to restore it will give that "could not process the sleected items" reason: Enterprise vault is currently unavailable. try again later'"

Please advise.