cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Enterprise vault search.asp

GTK
Level 6

hi

hope someone can help. I have rebuilt our EV test lab 9.0.2 with DA and everything is working fine apart from IIS. I cannot access any pages - http://localhost/enterprisevault/search.asp etc. I get the error

 

The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.


Please try the following:

  • Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
  • If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
  • Click the Back button to try another link.

HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)


 

any ideas on what the issue is ?

 

thanks

4 REPLIES 4

JesusWept3
Level 6
Partner Accredited Certified
What happens if you go just to /EnterpriseVault? Have you checked in IIS to make sure that the path is correct? Also take a look at the IIS logs and the substatus to see if there's a specific error going on
https://www.linkedin.com/in/alex-allen-turl-07370146

GTK
Level 6

i get same error if i go to - /EnterpriseVault

 

the path is correct yes

 

this KB states the IIS logs can be found at - C:\inetpub\logs\logfiles\w3svc1 - i dont have that directory, do i need to enable logging first?

 

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO84902

GTK
Level 6

go the iis log, means nothing to me. I have omitted the domain and VSA name and changed the IP address

 

any ideas?

 

#Fields: date time cs-method cs-uri-stem cs-uri-query cs-username c-ip cs(User-Agent) cs(Cookie) cs(Referer) sc-status sc-bytes time-taken
2014-10-01 10:59:01 OPTIONS /c$ - - 169.x.x.x  Microsoft-WebDAV-MiniRedir/6.1.7601 - - 200 200 343
2014-10-01 10:59:01 PROPFIND /c$ - - 169.x.x.x  Microsoft-WebDAV-MiniRedir/6.1.7601 - - 501 138 281
2014-10-01 11:07:41 GET /enterprisevault - - 169.x.x.x  Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+5.2;+WOW64;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729) - - 401 1922 218
2014-10-01 11:07:41 GET /enterprisevault - - Domain\VSA  Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+5.2;+WOW64;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729) - - 401 2044 0
2014-10-01 11:07:41 GET /enterprisevault - Domain\VSA 169.x.x.x Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+5.2;+WOW64;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729) - - 301 374 0
2014-10-01 11:07:41 GET /enterprisevault/home.asp - Domain\VSA 169.x.x.x Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+5.2;+WOW64;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729) - - 404 1795 15

TonySterling
Moderator
Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified

Do you have 1 server for EV and one for DA?  What happens instead of using localhost you use the name of your EV Server?