cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No show in ArchiveExplorerUI of archived directories

Paultje
Level 3
Hi,
I'm having problems with the Search-function of EV version 7.5. We already have mailarchiving running to our satisfaction, with the search options for every one. We are also able to archive directories, replacing the files with placeholders. But the 1 thing I cannot accomplish is to have the search options for File-Archiving active.
We have licences for searching in archived files items, but the file directories which are archived, do not show in the ArchiveExplorerUI with the security rights of AD.
Users who have rights to see/open the files can "walk" through the Explorer and open the placeholders (files). But when I try through Outlook (Vaults) or through the Internet Explorer URL, they won't see the directory.
However, when i give an user PERMISSION (using the administrator console of EV) on the Archive Properties, he will be able to see the directory in the Search function.
What am i doing wrong? Is it a setting I'm missing, or is there a limit by licences? anyone a suggestion?
Thanks,

Paul
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Paultje
Level 3
Sorry, I was sleeping....
It's knowledge art. 294553, mentioned earlier:
Solution:
1. Set the following registry key on all Enterprise Vault computers.
HKLM\SOFTWARE\KVS\Enterprise Vault\
 
DWORD value - SynchroniseFSASharePermissions
 
Value Data - 0
 

2. Restart all Enterprise Vault services.

3. Perform a synchronization.
 

View solution in original post

9 REPLIES 9

TonySterling
Moderator
Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
Have read of this registry key:

Location
 HKEY_LOCAL_MACHINE
 \SOFTWARE
  \KVS
   \Enterprise Vault
    \FSA
ExpandLocalGroups
Content
 DWORD

0 - (Default) Local groups are not expanded

1 - Local groups are expanded
 
Description
 Controls whether File System Archiving expands local groups when synchronizing permissions. If local groups are used and are not expanded, both Archive Explorer and searches will fail to find items that a user accesses using local group permissions.
 

Paultje
Level 3
Hi Tony,
We don't use local groups, we have AD (w2k3) and work according to AGDLP-principal.
The directories are on a Windows file-share. On this share we also have some mount points, which we will try o archive later, if we get tis done.

MichelZ
Level 6
Partner Accredited Certified
Hi Also, check those out: http://seer.entsupport.symantec.com/docs/311651.htm http://seer.entsupport.symantec.com/docs/294553.htm Cheers Michel

cloudficient - EV Migration, creators of EVComplete.

MichelZ
Level 6
Partner Accredited Certified
And depending on your service pack even this: http://seer.entsupport.symantec.com/docs/293974.htm ;) Cheers Michel

cloudficient - EV Migration, creators of EVComplete.

Michael_Bilsbor
Level 6
Accredited
hi,

Perhaps I didn't read the original issue correctly but this sounds like the feature whereby fsa type archives don't show up in archiveexplorerui if it's launched though outlook.  However if you launch it 'stand alone' they are shown.  Could this be it?

I'm not sure it is the issue, since you do state you can't see it via the internet explorer url but just wanted to be sure what you meant by that...

Paultje
Level 3
Hi Mike,

Both search in Outlook and Internet Explorer are not working.
http://server/enterprisevault/archiveexplorerui.asp
http://server/enterprisevault/search.asp
http://server/enterprisevault/searcho2k.asp
In all these searches, I only see the mailboxes for which I have permission,but not the file directories.
Our EV is of version 7.5-RG1862
 

Paultje
Level 3
Hello guys,

I see the directories now in the search options. The solution was the change in registry, stopping/starting the EV-services and synchronizing the file-archiving.
Thanks to all,
regards,

Paul

TonySterling
Moderator
Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
Could you share with the community what key it was?

That way if someone else has your issue they know what fixed it for you.

Cheers,

Paultje
Level 3
Sorry, I was sleeping....
It's knowledge art. 294553, mentioned earlier:
Solution:
1. Set the following registry key on all Enterprise Vault computers.
HKLM\SOFTWARE\KVS\Enterprise Vault\
 
DWORD value - SynchroniseFSASharePermissions
 
Value Data - 0
 

2. Restart all Enterprise Vault services.

3. Perform a synchronization.