Highlighted

There are many archived items in vault store waiting to be indexed - Event 41021

Dear Experts,

I get the critical alert on Enterprise Vault Admin Console informing that there are about 500,000 archived items in vault store waiting to be indexed. This is high number. I have checked the index volumes and don't find any of them contain 'failed' status. I have checked the Eventlog. There is Event 41021 with the same description as the alert reported in the EV Admin Console.  I have already tried select the "Clear Backup Mode from all Index Locations" on the server, reboot the server, ensure that the index service is started and re-run all checkings from the Admin Console. However, the number of archive items waiting to be indexed is not going down.

Please anyone help to advise me where I have to check and what I should do to reduce the number of archived items waiting to be indexed.

FYI, I have run EV 10.0.1 on Domino 8.5.2

Thanks & regards,

Gayoon T.

 

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

How to run dtrace :

How to run dtrace : http://www.symantec.com/docs/TECH38122

Since you are new to EV, this technote will give you a good list of resources on indexing and how to proceed with troubleshooting:

http://www.symantec.com/docs/HOWTO58947

Regards,

Jeff

View solution in original post

4 Replies
Highlighted

you'll probably want to start

you'll probably want to start with a dtrace of the indexing engine to see what's going on.

also, what are the hardware specs of your EV server?

Highlighted

I am new to EV. Please could

I am new to EV. Please could you advise me how to use a dtrace of the indexing engine.

Here is hardware spec of my EV server

-  Processor: intel Xeon CPU X5670 @ 2.93 GHz 2.67 GHz (2 processors)

-  RAM: 16.0 GB

-  System type: 64-bit Operating System.

 

Thank you.

Gayoon

Accepted Solution!

How to run dtrace :

How to run dtrace : http://www.symantec.com/docs/TECH38122

Since you are new to EV, this technote will give you a good list of resources on indexing and how to proceed with troubleshooting:

http://www.symantec.com/docs/HOWTO58947

Regards,

Jeff

View solution in original post

Highlighted

Thank you. I will check those

Thank you. I will check those links.