Highlighted

Unable to add RSS Feed For Forums

Hello

This is just a quick wondering but if anyone else is facing issue with forum feed page?

http://www.symantec.com/connect/item-feeds/sc_forum/49271/feed/all

The IE gives below error:

 

An invalid character was found in text content.
Line: 247 Character: 40

  FolderPathName = "�_PW-Überleitung Fehlerprotokolle�PW-B�PW-B KLR 0101",<br />

And the RSS feed client says it is an invalid RSS feed.

 

Just wondering if it is just me or someone else is facing same issue and if it is just me - can provide working RSS feed URL Please (along with remaining for Discovery acc & Compliance acc)?

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

Garbage in ... garbage out ...

It looks like a user posted a string that included illegal characters.

I've edited the original post (to remove the offending characters with spaces) and will need to wait until the page caches clear to see if this solved the problem.

View solution in original post

5 Replies
Highlighted

Yep, I get the same error.

Yep, I get the same error. I'll ping the relevant people and try and get this fixed asp.

Highlighted

are you configuring the RSS

are you configuring the RSS feeds for Symantec updates or for Microsoft latest updates ?

Highlighted

Try https://www-secure.symant

Try

https://www-secure.symantec.com/connect/item-feeds/sc_forum/49271%2C1701/feed/all/all

I think the link on the main page at the top is correct but the one by the side isn't...

Accepted Solution!

Garbage in ... garbage out ...

It looks like a user posted a string that included illegal characters.

I've edited the original post (to remove the offending characters with spaces) and will need to wait until the page caches clear to see if this solved the problem.

View solution in original post

Highlighted

The feed looks to be working

The feed looks to be working again.  Thanks!

For the best O365 Reporting Solution click here Radar-Reporting