cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Using Enterprise Vault (9.0.3) Migration Wizard - Erroring Out

Hi There -

We are migrating our Enterprise Vault File Archiving server to a different server.  When we run the Server Settings Migration, everything passes the initial test and then when we tell it to build the package, we receive a big red 'X' on the Export Server Files when 'Exporting Enterprise Vault server configuration'.  The package continues to be created however we do receive this error and are hesitant to continue forward.  Has anyone seen this issue before?  Any advice would be greatly appreciated.

Thanks!

 

5 Replies
Highlighted

Fogot to add the following

The error report shows the following error:

Task Export Server Files failed, reason Exception: Exception of type 'System.OutOfMemoryException' was thrown.

Highlighted

We are doing the same Server

We are doing the same Server Migration (v9.0.3) and getting the same error message:

Below is a part of the log file:

/6/2012 1:14:14 AM Task "Export Report Files" Completed
6/6/2012 1:14:14 AM Writing report documents to export package started
6/6/2012 1:14:14 AM Server Details report creation started
6/6/2012 1:14:15 AM Server details report creation succeeded
6/6/2012 1:14:16 AM Report image file failed_sm.gif written to package
6/6/2012 1:14:16 AM Report image file info_sm.gif written to package
6/6/2012 1:14:16 AM Report image file passed_sm.gif written to package
6/6/2012 1:14:16 AM Report image file Logo_150x61.png written to package
6/6/2012 1:14:16 AM Report image file warning_sm.gif written to package
6/6/2012 1:14:16 AM Documents for report ExportReport_20120606T0111.html written to package
6/6/2012 1:14:16 AM Write Server Settings Migration Wizard log file to export package
6/6/2012 1:14:16 AM Export server failed

Any help would be great !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Highlighted

kwinter, i actually dont see

kwinter, i actually dont see the same error but in any case, i would suggest creating your own post for your issue so we can help the original poster solve his and we can help you simultaniously.

Highlighted

can you dtrace

can you dtrace ServerMigration, run through the wizard again to reproduce the error, and post the logs here?

Did you get this resolved?

Hi Denda,

We had the same error during our migration a few days ago, did you find any help?