cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Vault Cache Synchronization issue

ElGringo
Level 6
Partner Accredited
 

Hi all,

I have issue to synch Vault Cache.

It seems that the client is trying to synch from a "curious date" :

CONTENT:DWNL:WEB: Acquiring INITIAL slot with page 'GetSlotWithServer.aspx' for DBID '1' from '0000-00-00' to '0000-00-00'

 

We are runing EV 10.0.2 server and 10.0.3 add-in for outlook client.

 

Any idea ?

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

JesusWept3
Level 6
Partner Accredited Certified
Check out this thread https://www-secure.symantec.com/connect/forums/no-archived-items-are-downloaded-vault-cache
https://www.linkedin.com/in/alex-allen-turl-07370146

View solution in original post

4 REPLIES 4

TonySterling
Moderator
Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified

Obvious question, does this user have anything in their archive?

Is it an isolated issue?

ElGringo
Level 6
Partner Accredited

Yes, their archives contains items.

The issue appear only for sofor some users.

I notice that the IdDateTime is 1970-01-01 for certain savesets. but the query listed in the following technote does not report anything ...

http://www.symantec.com/docs/TECH130794

Arjun_Shelke
Level 6
Employee Accredited

Do you still have this issue? If yes, can you upload the client trace logs here

JesusWept3
Level 6
Partner Accredited Certified
Check out this thread https://www-secure.symantec.com/connect/forums/no-archived-items-are-downloaded-vault-cache
https://www.linkedin.com/in/alex-allen-turl-07370146