cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Move EV partition & database

Our current EV partition / store is expanding and need to move it to a new storage device. Based on the following article, we can only proceed to step 2 when the record count for Watchfile is zero. Under what circumstance the record count will becom...

JadeOng by Level 3
  • 561 Views
  • 5 replies
  • 1 kudos

Resolved! How to add additional EV services to configured EV server?

Hi, I have an EV environmeant that has 3 EV servers in 1 site. EV1 was the first one and has been handling all the indexing and stroraging. 2 more EV servers, EV2 and EV3 was added to the environment. Now how ever I noticed that the additional EV se...

Sani_B by Level 6
Partner Accredited
  • 501 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! Journal Archive Oldest/youngest item date NULL

Hi All,   I need to figure out which Journal archives can be deleted by looking at the oldest and youngest item in the archive. When I run the sql query to pull the oldestitemdateUTC and YoungestItemDateUTC it shows as NULL for most of the archives...

EVKydd by Level 4
  • 926 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! Migrating Journal Archive - new EV Site

Hello, We are migrating to a new AD Domain and will be moving our EV to new environment. We are concerned with the Journal archive migration as export and import will not work as per my understanding. Move archive option will also not work as we are...

JaspalS by Level 1
Partner Accredited
  • 390 Views
  • 2 replies
  • 3 kudos

Vault Cache Diagnostics sync pending

Hi, I have 6 case, out of 12407 archive, where Vault Cache Diagnostic shows Status = Pending, Header Sync State = Not yet syncronizing. One of the client call because every time its start outlook a message popup saying that EV is not syncing call S...

Tonaco_pt by Moderator
Partner    VIP    Accredited
  • 512 Views
  • 2 replies
  • 1 kudos

Resolved! Symantec's SetEVExchangePermissions.ps1 not working

Hi I tried to grant SetEVExchangePermissions.ps1 on Exchange 2010 with SP3 before I install EV 11.0.1 on Windows 2008 R2 with SP1. I got error message that was " etEVExchangePermissions.ps1 cant load. Hash of file does not match hash that saved in ...

Jake_kang by Level 4
Partner Accredited
  • 461 Views
  • 3 replies
  • 3 kudos

KB URL

Hello, Why this link dont working? Please find below the new URL to access the list of recently published articles for Enterprise Vault. EV Product SOLUTION Articles URL Enterprise Vault Family https://support.symantec...

Indexing not working in Enterprise Vault 11

Hi all,   I am pretty new to Enterprise Vault and I am learning about it.    Currently I have a very big problem in our environment. Indexing is not working. We have two servers for indexing. Both are in a Index Server Group. In that, one server ...

EventID 41145 when using FSAUtility.

I currently have an issue where by when I perform a FSAUtility -t restore, a number of the items return a eventID 41145 - Additional info : Input string was not in a correct format. I have reviewed the files in question on the fileserver and althoug...

Paard by Level 2
  • 711 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Setting up Journaling

Hello Good People,   I am in the process of deploying EV11.01 in out Exchange 2007 environment and currently there is an Exchange journal store which is about 90GB. Can you please recommend the best possible way of starting archiving this mailbox. ...

KVS by Level 3
  • 789 Views
  • 3 replies
  • 1 kudos

Resolved! Unable to add a second EV server to new EV Site

Hi I'm building a new EV11.0.1 site and can add the first EV server without any error. This allows me to create the Directory database which I can see on the dedicated EV server I have. All EV servers are running Windows 2008 R2 and the SQL is 2012....

CadenL by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 615 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! how to recover a deleted EnterpriseVault Archive

Hello together, is there a described way (best parctices) how to recover a deleted EnterpriseVault Email Archive (exchange in this case)? (for my understanding, we have to rebuild the whole EV in a separate environment and export the deleted archiv...

EV Uninstall

  Hi Everyone,   Do we have any process documentation for  removing a EV server from particular site? I checked the admin guide and article - http://www.symantec.com/connect/articles/how-remove-ev-server-your-site But does the steps like below wo...

EVault 11.0 Config / Registry Setting

Currently, our EVault needs a minimum of 10% of disk space free in order to process messages.  Is it possible to change this from a percentage to a hard set amount, such as 10% to 10 gigabytes?   At 10% it uses a disproportionate amount of necessary...

I've got users that are out

I've got users that are out of scope and are not configured but they're part of the same exchange server.  some of these users cannot archive using outlook. Only our key employees have vault setup for them. The rest are to use outlook to archive b...

dgrenier by Not applicable
  • 492 Views
  • 3 replies
  • 1 kudos