cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! How to calculate vault size of users as from specific date

We need to restore archived items for 300 users to Exchange 2010 as from 1-JAN-2012. How can we calculate the vault size of each individual user, not the total size (this report exists), but the total size of vault items as from 1-JAN-2012. We need...

Hans_P_ by Not applicable
  • 286 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Locate a message in an archive

I need to identify a message from the path in the store.. Vault Store 1 Ptn7\2014\11-07\A\054\A054155D9896F167C9EB77D9F2A32701~56~C0632E8E~00~1.DVSSP   How do i track down which message this and in which archive?

Resolved! Apply 2 EV policies on a single mailbox

We are running EV 10 in our environment.  We have a requirement to apply a policy on calendar entries to archive after 2 years, and the email after 60 days.  Is this possible?

sam4u4 by Level 2
  • 659 Views
  • 4 replies
  • 1 kudos

Resolved! FSAUtility restores to alt location but not original?

Hi everyone, I've got a curious scenario at the moment. I am trying to do a file restore - easy enough - fsautility -t -s \\specify path here When the command initites, it builds a list of files to restore, says 'File restore operation has started' ...

Recreating Archive points

Hi audience I had an issue with archive points, described in http://www.symantec.com/docs/TECH64969. I sucesfull removed AP and recreate them according to this Tech article. But the result is not wanted in VAC, in list of archives. Now I have doube...

Resolved! Many archived mailbox and impact on performance?

Hi All, I have EV11 upgradated step by step from 8 version (as I remember) Users incoming to company, archiving data, and leave from company. Archived mail stay. After few years I have a lot of archives without users (stay sids with archive display...

raf651 by Level 3
  • 575 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

EV Message Queues Not being Processed

Hi I have this problem which is driving me nuts. I have in a test environment targetted an exchange 2010 server and wish to archive mail in a dummy mailbox. However whatever I try I cannot get the mail out of the Pending Archive State. I'm guessing ...

Resolved! Remote site archiving

I have an Exchange environment over three sites (2 sites with redundancy (6000 users split across Site 1 & Site 2) & 1 additional remote site (site 3 - 1000 users)) For EV, I’m proposing to design a centralised model, either at Site 1 or Site 2. How...

ASG_Roger by Level 2
Partner
  • 464 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Migrating Exchange From 2003 to 2013 via 2010

Hi, apologies for the rookie question, but we are looking to migrate our mail system from MS Exchane 2003 to eventually 2013 with Exchange 2010 as the interim step, ie. no user will be using this version. We have Enterprise Vault 10.0.4 for mailbox ...

Enterprise Vault System Mailboxes

We are implementing Enterprise Vault 11 in Our customer. The customer have a DAG with two servers (Echange 2010). We have 4 databases All the databases are mounted on 1 server and dismounted on the second server: I have created one vault service ac...

Bigenthy by Level 3
Partner Accredited
  • 2376 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV9 Backups in a Multi-Server Environment

Having now split Indexing and Storage on my EV9 systems how do I configure the backups? In the previous single server model I ran a PowerShell to set/clear backup mode as part of the backup job. I guess I can update the script including all servers,...

Elio_C by Level 6
  • 676 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV11 SCOM "Index location connectivity state" 0 error

A few weeks ago we upgraded from EV 9.0.2 to EV 11 an installed the new SCOM 2007 R2 mangement pack. After a few days, we got errors in SCOM "Indexing" / "Index Location State" / "Connectivity". First it was only one index location with connectivit...

Resolved! EV 11 when opening archive it tries to download

I just upgraded my EV to version 11 about 2 weeks ago. My users have started complaining that when they open an archived email they are prompted to download/save the messge. I don't see any option in the Desktop Policy that controls that feature. How...