cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Archive on different vaultstore

Hi all, I'm using EV 10.0.4. I have a question, is it possible to use for a user archive different vaultstore? I'm tring to migrate an user to a new ev server with a new vaultstore, but i would be able to leave the old items in the old EV server and ...

Resolved! Vault items "Awaiting Backup" not cleairing down

Hi, There is a web page I use to monitor items awaiting backup, the Vault Store Usage Reporter. This is indicating we are now up to 6 million items awaiting backup - and growing! We use the trigger file method, as out current backup solution doesn't ...

Resolved! Scheduling storage expiry with multiple time zones

Question in regards to scheduling storage expiry.  When setting the schedule at the site level does it propogate to each individul EV server or is it based off the time of the local directory service?   For instance if i set it for 12 pm pacific time...

juggernaut1 by Level 5
Partner Accredited Certified
  • 274 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

WIndows Server 2008 R2, EV 10.0.3 and Memory Issues

Ladies, Gents, Gurus, Geniii, folk with extra large intellects, Usually, I login to ask a possibly dumb question. This time I want to share a solution that a helpful colleague kindly advised. In the last few weeks our EV 10.0.3 server, that services ...

Resolved! One Mailbox with 2 archive

Hi, we are moving user from Exch 2003 to exch 2010, one mailbox got stuck in the move process, so we export the mailbox to pst and remove the exchange attribute and create a new mailbox in the exchange 2010 and enable in the enterprise vault, now I h...

Tonaco_pt by Moderator
Partner    VIP    Accredited
  • 275 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

How to search mails from custom folders via EV Search API?

I'm using EV search api to search emails. However, I can only search the mails from system folders such as "Inbox", "Sent Items", etc. Our customer created custom folders such as inbox/firm, inbox/helpdesk. I cannot search the mails under those custo...

Jim_Ma by Level 2
  • 273 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! rebuilding of failed indexes on EV8 SP4.

Recently i have a few mailboxes and File archiving having failed index due to disk space issue on the index drives. After i have rebuilded those failed indexes folders , i do found there are duplicate folder with underscore with same archives ID.   M...

demo4119 by Level 6
Partner Accredited Certified
  • 1187 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault as an archiving solution for SharePoint 2013

Hello,   We have a customer who is willing to adopt Symantec Enterprise Vault as an archiving solution for SharePoint 2013. In order to make a decision, the customer wants to know if enterprise vault provides deduplication of data stored in SharePoin...

jj98 by Level 2
  • 484 Views
  • 3 replies
  • 1 kudos

Reparse point file rule is fail

Hi, We are getting a number of errors reported during our FSA task run. (******** Total errors reported: 8627) I have run a DTrace (option 27) and get the below errors on a number of files ..\...\.will not be archived.Reparse point file rule is fail....

Matt_B1 by Level 2
  • 264 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV Stub Reports

How to export stub email report's through powershell. EV 10.0 . as per the below attach diagram i have to find out how much space is taking by stub emails in outlook.

OWA retrievel = 404

Hiya, I was wondering if anyone might have any opinion on the following and suggest any next steps I might try to resolve a 404 when trying to retrieve an archived item via OWA   Environment is Exchange 2003 - not clustered - 1 x backend and 1 x fron...

Remove disk drives ?

Scenario  EV 9.0 / Win2K8 Had a mount point for Indexes. Two attached LUNs. Was running low on space.  Attached a new LUN, copied data from both old LUNs, changed drive letter for old mount point, added old index drive letter to new LUN (no longer us...

Resolved! Enterprise Vault causing outlook 07 to freeze

this appears to be happening with our windows 7 desktops. We deploy a new computer and when a user signs on for the first time and loads up Outlook 2007, we get the prompts about enterprise vault offline. The prompts are "a setting on your computer t...

J_Ellis by Level 2
  • 305 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Is Enterprise Vault 10.4 now supported on Server 2012

Hi folks Can it be confirmed if Enterprise Vault 10.4 is now supported on Windows Server 2012?  The latest compatibilty chart say it is pending until the release of Windows hotfix KB 2878182.  The Symantec Technet  article http://www.symantec.com/bus...

sunpete by Level 2
  • 202 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos