cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! EV10 Web app and IE Proxy issue

Hi, EV Server is using IE proxy for internet connection. If we try to browse any http://serverFQDN/EnterpriseVault stuffs it gives us error below local server Error Code: 502 Proxy Error. The ISA Server denied the specified Uniform Resource Locator (...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 38 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

Resolved! How does EV 9 write to disk: sequentially, random or both?

From a disk I/O perspective how does EV 9 write to disks? I believe logs are written sequentially, but is vault data written sequentially or random? Can I configure how EV writes to disk or is it hard-coded during setup? Is this even an EV question? ...

Leo_ by Level 5
  • 516 Views
  • 5 replies
  • 2 kudos

Resolved! OWA broken after upgrade to 9.02

Hi! I have been dealing lately with lot of clients updrades and first time have issue with OWA 2007 after move to 9.0.2 from 8.0.1 Story is i upgraded in place 8.0.1 to 9.0.2. No any issues with Outlook retrival, archive and other functions. Updated ...

Vlad2010 by Level 4
Partner Accredited
  • 20 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Returning user / deleted archive

Hi folks   The problem that exists is that a user left the company and their AD account was disabled. They were in Enterprise Vault.  Now the user is back and their account has been re-enabled, however, the normal process for enabling the account doe...

Resolved! FSA Question - retire file server

Hi, Is it possible to archived all data and the server removed from the network, how could the data then be retrieved onto a different server if required? Is this something that is possible? Many Thanks

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 10 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! How to find accessed time

Hello All, I wanted to know if there is a way to find out what was the last accessed time on an archived item. If Yes, How ?   Regards Carl

Resolved! Upgrade from EV8 to EV 10

  Hi guys I have stumbled on a customer’s EV 8 installation. In an possible upgrade scenario I would like to check if I'm thinking about this the right way. The EV server is a 32 bit 2003 server running EV 8 sp4. I don't want to poke around too much ...

Patric_E by Level 3
Partner Accredited Certified
  • 18 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV 10.0.1 Email archiving over low link

Hi, Please suggest what is the best way to setup email archiving for 10 remote sites. Currently customer has 1 EV server archiving excahnge servers in central location. EV Server has enough capacity to add more mailboxes. However not sure what would ...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 174 Views
  • 5 replies
  • 1 kudos

Resolved! restore item and the DVS still there

Hi All, I would like to know more about the archive and restore, When I archive, I saw the partition will create a folder base on Date , and there have a file xxx.dvs But even I restored the item from by Outlook, the file still there? It wont clean b...

Resolved! EV archive job doesn't work ?

Hi, I do not understand as to why my EV server Archival job is not working, this is for the zero day archive policy. Is there any event log to see what is happening to this Excahnge Server provisioning group job ?

EV 10 OWA external access multiple servers

Hi! I would like to ask if someone deployed external OWA access to multiple EV servers. TMG will be used to publish EV. If you have you deployed it or have ideas how to to do it, please share info. I done OWA to single server, but never to multiple. ...

Vlad2010 by Level 4
Partner Accredited
  • 34 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Inline upgrade of EV 8.0 SP4 into SP5

Hi, I'm about to do the upgrade of EV 8.0 SP4 into SP5, so I wonder what could be the best way to do it ? Can I just double click the installation file and then follow on the guide ? and for the downtime to the users is that only during the installat...

Resolved! Remote Vault Admin Console for managing PST

Hello Enterprise vault 9.0.1 remote vault admin console nearly gave me a heart stroke today when it displayed "incorrect" retention category for migrated/migrating PST files. But before I exaggerate, let me bring you up to speed. We're using Enterpri...

AKL by Level 6
Certified
  • 142 Views
  • 2 replies
  • 1 kudos

Resolved! Copying Archived files

A user copied an entire folder which contains placeholders to his C drive and the copy process halfway failed on one of the placeholder and the error popup message is something like "Error 0x800710FE: This file is currently not available for use on t...

EVRocks by Level 5
  • 861 Views
  • 10 replies
  • 2 kudos

Resolved! Server Migration Wizard

Hi,   i got a quick question regarding the Server Migration Wizard:   On the EV 9.0 Server we have several Windows Partitions (E to P) with EV Data on it (dvs and Indexes). Each WIndows Partition equals a Vault Store Partition (one Vault store with 1...

vmds by Level 5
Partner Accredited
  • 22 Views
  • 11 replies
  • 0 kudos

Resolved! how to create working PS script?

in normal services i can load powershell's module to Add-PSSnapin commandlet. example: Add-PSSnapin Microsoft.Exchange.Management.PowerShell.Admin -ErrorAction SilentlyContinue and so forth. how can i load Symantec.EnterpriseVault.PowerShell.Snapin? ...

Resolved! Rebuild Symantec EV Application and Database

Hello All, I'm using Symantec EV 9.0.2. The database and application are installed in separated servers : DB server (for database) and AP (for application) server. I'm having problem with the DB and AP servers. Is it possible to rebuild new DB and AP...

banu by Level 2
  • 224 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos