cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! the specified service does not exist as a installed service

hi - thanks for the effort and time. we just had this happen when restarting the storage service...the status went to error. And the service is no longer in the services.   could not start the service.  The specified service does not exist as an inst...

goof717 by Level 5
  • 513 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Any solution to displaying "follow up flag" text string

Is there currently any way to display, in the "follow up flag" column in outlook Vault section , the text string assigned to that email/field? The text string is still 'there' but display is for whatever reason suppressed. This is causing great const...

mikus by Level 2
  • 222 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Seperate CAS for Vaulting

Does anyone know if there is a benefit from creating a seperate cas server just for vaulting? We have a large backlog of mail to archive (9TB) and have noticed that the rate is slower with user load than without. I was thinking that maybe we would ge...

Outlook 2011 issue

hi i have just upgraded to EV 10 and the outlook for mac 2011 plugin works but please read this document tech181247 I am up against this now i have made the changes for newly archived messages but am struggling to get the old archived emails to work ...

elbutre by Level 4
  • 199 Views
  • 4 replies
  • 2 kudos

File server archive permissions

Hi folks How do I go about granting additional users access to file server archives? Specifically for archives whose NTFS targets dont exist any more.. I know typically, you'd do so via NTFS permissions on the target itself, and let it syncronise to ...

ianG by Level 5
  • 155 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Export mail from exchange journal archiving

I have EV 10 installed, and with journal archive enabled. All mails being out or in are archived. So if one user  lost many mail. Could we export the lost mail to the user's mailbox from archive, and how to do?

headbig by Level 4
Partner Accredited Certified
  • 445 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Retension Policy

We currently have a Retention Policy that is configured for "Forever" that we want to change to 7 Years.  We are currently running EV 9.01.  The questions that I have are: 1.  Is there a way to figure out how much disk space will be recovered on the ...

littrellj by Not applicable
Partner Accredited
  • 265 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault Backup

Hello Is anyone using Avamar to backup Enterprise Vault? If you have any info, please let me know. Thank you  

jacen10 by Level 5
  • 939 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

Resolved! Accidentally enabled mac user's mailbox

We have EV9 and our mac user uses outlook 2011. I accidentally enabled his mailbox and without a plug-in, he doesn't have attachments in Outlook until we upgrade to EV10. So my question is how to restore all of his attachments? We do not trim message...

Resolved! Enterprise Vault scheduled services restart best practice

Hi   Running EV 9.0.2 and SQL 2008. Looking to introduce a scheduled restart of EV services. Not sure if I've seen this requirement in the official Best Practises doco, but we've done it in EV8 and are looking for the same thing in EV9, to flush MAPI...

goatboy by Level 6
  • 1152 Views
  • 4 replies
  • 2 kudos

EV9 OWA and a mixed Exchange Environment

I had the following environment: 1 x EV9.0.3 Server (W2K8R2) 1 x Exchange 2003 OWA Server 3 x Exchange 2003 Mailbox Servers Clients running Outlook 2010 with EV agent 9.x No ISA server involved.   All was running fine, archiving and access from both ...

SYMAJ by Level 6
Partner Accredited
  • 364 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault database mirroring best practises

Hi   Running EV 9.0.2 and SQL 2008. We're looking to introduce a second SQL server and set up database mirroring between them for DR. For internal reasons, we have to have separate instance names on the production and DR database servers. I am lookin...

goatboy by Level 6
  • 908 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Question regarding TECH180841

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH180841   Hi I need to run the Workaround_Script.sql provided in the technote, since we are having this issue. However, there is also an Undo_Script.sql in the technote, but it didn't ...

Moving Enterprise Vault Home to Different Drive

All - we have a scenario where a client wants to move the Enterprise Vault Home directory from the C: drive to D:\ drive. I'm trying to look for a technote but I cannot find one. Is the only way to proceed is to complete uninstall and reinstall to th...

evinfo by Level 4
  • 487 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! No EV Client Icons

We had a user on Outlook 2010. I disabled the  user and removed him from the provisioning group. The user downgraded to Outlook 2007 and then renabled the user. However, the user does not receive EV Icons (only partial) and does not vault.   I though...