cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Cannot see archives in Archive Explorer

I have manually assigned full permissions to an archive and can see the content via the Search Vaults option, but within I cannot see the archive in the Archive Explorer view. This is the same with several other users. What am I missing?

Resolved! HELP - archiving and retrieval not working

We're running Enterprise Vault v8 SP3 on a Windows 2003 server and only for Exchange 2007 mailbox archiving (we have 2x Exchange 2007 mailbox servers and it's not working for either. It's been running fine for many months but today our service desk b...

Resolved! PST ingestion question

Hello guys I really apologize for hijacking an already resolved forum but I had quick query in same direction and thought I will shoot it out here only. If someone can assist me with formulating how much data / Exchange databases will grow? If we con...

AKL by Level 6
Certified
  • 169 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Client-Driven PST Migration / Retain Folder Structure?

Enterprise Vault 10.0 If I choose the client-driven PST migration, will the users PST folder structure stay intact? This is critical for us as I have been asked that the structure stay the same. If not, where do all the user's PST emails go inside Ou...

scj6771 by Level 3
  • 404 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Looking for Enterprise Vault 10.0 Indexing info

We noticed that indexing is a common theme in Enterprise Vault forums. If you need information on setting up, configuring, or troubleshooting Enterprise Vault indexing, please follow this link: Enterprise Vault 10.0 Indexing  

Turls by Level 6
  • 324 Views
  • 3 replies
  • 4 kudos

Resolved! Delete Default Vault Store error..

I am trying to clean-up my EV envrionment and have created new Vault Store Groups -> Vault Stores -> no new partitions yet.   How can I delete default vault store? Every time I try it comes back with windows saying "Enterprise Vault cannot delete...

Itegral by Level 6
  • 385 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault does not synch

Hi,  I have a user for whom the Vault is not coming up. I have reinstalled the Outlook add-in, reset the registry keys and still the vault does not synch. It says that it has never synched before. The third tab does not have the name of the user. I t...

Rax2473 by Level 3
  • 338 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Server Settings Migration Wizard: password error

Hi there, I've been trying the Server Settings Migration Wizard in Version 1.0.0.1235 and in version 1.0.0.1227. The export of data works fine, the import creates an error. The export was done on a clustered system EV9.0.1. The import is a non-cluste...

Peable by Level 6
Employee Accredited Certified
  • 191 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! disabling rchiving exchange

  Hi evreybody, I would like to disable the exchange archiving. Unfortunately the Evault was not setup by me so I’m not really familiar with the software. As I understood I have only to disabled the two tasks: Exchange Mailbox Archiving Task for "o...

mghomer by Level 6
  • 256 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! evault v9 scheduled tasks settings

hi i have allways done a manual run now of the email archive task once per month when we archive our emails but i like to use the task scheduler but have a a few questions 1) i have set the task scheduler to run from 7pm till 11pm on Thursdays only. ...

elbutre by Level 4
  • 167 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Confidence Check on Archiving Activity

Hi All   Can someone tell me the easiest and quickest way to check if an EV9 Exchange archiving activity has run over night and how much data was archived? I don't have EV Reporting Services and so am looking for a log file or something similar I get...

KeirL by Level 6
Partner
  • 175 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! caringo castor

Hi,   Anybody is using the caringo castor with enterprise vault? Would you share your experience?   Thanks   Peter

Peter_Jakobs by Level 5
Partner Accredited Certified
  • 639 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! PST Locator Task Issues

Hello This forum is in continuation of below forum created by myself: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/pst-import-process-and-bulk-import-guidance I have been running PST locator task from a week now, it has detected nearly 10K machines...

AKL by Level 6
Certified
  • 747 Views
  • 4 replies
  • 1 kudos

Resolved! EV OWA configuration

Hi everyone, With regards to the EV Integration with OWA (Exch 2007 and above) for external access and following technote which is quite confusing, I was wondering how do you normally proceed: http://www.symantec.com/business/support/index?page=conte...

giuliod by Level 5
  • 226 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV9 Client Server compatibility

Hi All,   I wanted to know the compatibility of EV9 with Terminal Servers running Windows Server 2008 32x SP1 running Outlook 2007. Connecting to Windows Server 2008 64x and Exchange 2010.   Thanks 

D_Roth by Level 2
  • 447 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault and DAG

Hello I need to verify if what i did was right on setting up Enterprise Vault in a DAG, mainly system mailboxes. If you have any tips, please let me know. Thank you.

jacen10 by Level 5
  • 766 Views
  • 5 replies
  • 5 kudos