cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Outlook Add-In version

EV 9.0.1 - Exchange 2007 - Outlook 2007-2010 What is the latest Outlook Add-In available. I installed the HTTP only version from the media. The version reads 9.0.5169. If there is a newer version, how do I get it? Thanks

mjkqb by Level 4
  • 366 Views
  • 10 replies
  • 0 kudos

Resolved! Troubleshooting Index Broker 7303 errors

Hi, wondering if anyone can help? I have been having Index Broker 7303 events a few times a day for a long time it seems (months). I am running Vault 7.5 and will be upgrading to the latest version soon, but before I do I want to get everything in or...

Resolved! EV 9.0.1

I just had my EV server upgraded yesterday to EV 9.0.1.  I am not tyring to udpate my Outlook 2010 client with the new plugin.  I am getting the follwing error: "Outlook 2010 or later is installed on this computer.  You must install the Enterprise Va...

arg175 by Level 3
  • 258 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Extract/Open a .dvs file, problems with DB's

Is it possible and how to extract/open a .dvs file when there are issues with the DB's. The problem is that the EVSVR verify/repair takes to long and get network connections errors after a while, so the customer is waiting for the move to a new netwo...

FreKac2 by Level 6
Partner Accredited Certified
  • 285 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

EVDashboard 0.23...available for download.

Guys, So I have finished removing all broken links to www.evdiscuss.net and replaced them with https://sourceforge.net/projects/evdashboard/ Gertjan - thanks for supplying me with a copy of Eric Rife's excellent installation document which he updated...

Identification of failed indexes on specific vault servers

First I know how to identify failed indexes  right click on Index Volumes > Manage Index Volumes   then i can find by status.   But this shows indexes over all vault servers in the site. What i want to know is how i can identify failed indexes by vau...

pbix by Level 3
  • 255 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Get RelativeFileName from a Centera Clip-Id

Hello, our architechture in Enterprise Vault platform is currently using two mirrored EMC Centera as storage. EMC support has told us that the size used between both Centera is mismatched and they're sure it's because a corrupted Clip-Id that EV stor...

Resolved! Question around EV Fail-Over Server

Hi Guys I am busy with a new EV installation of single Mailbox Archiving server ,version 9.0 sp1 The customers wants a DR box on a VM that can be used temporarily for Shortcut Retrieval only The Vault Store Partition is a Centera but the customer doe...

Resolved! EV9SP1 - event 7109 - weird characters in event

Hello all, Has anyone seen this before? Succesfully upgraded from 80SP4 to 90SP1. No other changes. When EV goes out of backup, Storage File Watch gives several 4228 - events (An error occurred in thread pool used for processing requests. Further er...

GertjanA by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 368 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Archive Explorer content pane issue via OWA

If I access this URL externally, directly, without going through OWA first, Archive Explorer works great: https://outlook.company.com/enterprisevault/archiveexplorerui.asp Both of these hit TMG forms authentication, I login, and AE works great. When ...

dihrig by Level 4
Partner Accredited
  • 230 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Cannot drag mail messages into Virtual Vault

I've been testing Virtual Vault in preparation for releasing to users in the future when we move to Office 2010.  Our current environment is Enterprise Vault 8.0 sp4 on the servers and Outlook http addin 9.0.1.  I am using Office 2010 and have Virtua...

Resolved! Enterprise Vault - Pending Vault to Vaulted problems

All,   Running into problems here with EV. Not really experienced using the product. I have already placed a call to Support and opened a case for assistance, but thought I would throw this out to the community. We have EV 8.0, with Exchange 2007. We...

Unable to access original item thru OWA2003

Hi,   I am implementing EV9.0 with Exchange 2003. I got a very weird issue on one backend Exch Server. Double-clicking an archived item only show the shortcut content. On other Exhange server (archived by the same EVserver) everything works perfectly...

ElGringo by Level 6
Partner Accredited
  • 256 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

EV 8 SP5 - Exchange hardware refresh

  Hi Guys, I am designing an implementation plan for a Exchange 2003 hardware refresh. We are going to be migrating mailboxes using the Exchange migration wizard and decommissioning the Server once all mailboxes and backend services have been moved. ...

Matt_C by Level 3
  • 361 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Building Blocks V9.0 and NetApp Snap Mirror replication

We are designing Enterprise Vault V9.01 for a customer.  We need the site to be available in a DR situation but not HA so we don't need to deploy clustering.  My question is around Building Blocks configuration, there is little documentaion on config...

AllyT by Level 3
Partner
  • 488 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

"copying" archives from one location to another

I have a general question....the option to "copy" archices to another folder in archive explorer is grayed out. How do I enable this? I know to use the "move" option....deletes need turned on, but we are not ready for that yet. We are using Enterpris...

Tbshmr by Level 2
  • 153 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Event 4141 - insufficient diskspace available on drive.

Hello all, On a server, I have this error: (ev9SP1 on SQL2005/W2008R2) Insufficient diskspace is available on drive I: for the Enterprise Vault to run Enterprise Vault will now be shut down; to correct this problem, delete any unwanted files and res...

GertjanA by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 392 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos