cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Help with interpreting a evsvr verify log

Hi all,   I've run a verify - complete. The customer had lost their SQL server and the working backup was from the day before compared to the archiving run. So a potential gap of one day between partitions and vault store DB's, I created a thread abo...

FreKac2 by Level 6
Partner Accredited Certified
  • 128 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Retreive via Search/AE issue for one user

Hi all,   Just thought I should ask if you've ever seen this issue. One user can't retreive items via AE or Search when started from within Outlook. The user get the attached error message. If we run AE or Search directly from IE we get the same erro...

FreKac2 by Level 6
Partner Accredited Certified
  • 179 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! FSA rename fileserver and share

  Hi   Has anyone tried successfully to rename fileserver name and sharename of fileservers that are being archived already? EV 9 sp1. Many thanks. Gill

Gill by Level 4
Partner Accredited
  • 485 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Update Archiv ID in SQL

Hello,   We have a user that was exported on 'Old_EV' as a pst, and imported on 'New_EV'. Now, all items that have been archived before the export are not accessible anymore, neither from Outlook nor the Archive explorer. Checking dtrace i get the fo...

vmds by Level 5
Partner Accredited
  • 232 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Vault Upgrade

greetings, i would like to ask you, if i want to upgrade symantec vault from 8.0 sp3 to 9, is there any risk to do so, or at least, is it user friendly and it's easy to do, like any other upgrade? thank you

ssniperus by Not applicable
  • 198 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Archiving location

Greetings: Can the Enterprise Vault write data to two locations while archiving. Also Is it possible to hold the data on the Disk before committing it to Centera. Just using one Centera.

Resolved! Event ID 6883and 6760

Hi Guys, I currently get a lot of errors in the EV logs for Storage Delete. I am running Ev 9.0 and have just completed a Move archive. That went petty smoothly, until I try an delete the old archive. after that i recieve the errors every 5 - 10 mins...

Meatball by Level 3
Partner
  • 1557 Views
  • 4 replies
  • 1 kudos

Resolved! Search and export large number of messages

We get regular requests from our legal people to search mailboxes for messages that may relate to lawsuits. The messages need to go into PST files to be sent to the lawyers. In order to capture anything that might pertain to a case, the search terms ...

Resolved! Manually enable Virtual Cache on Outlook 2010

Hello, I am using Outlook http-only addin on a client with Outlook 2010.  Evault server is on version 8.04 and we are are configured to prompt user to allow them to congifure their Virtual Cache and Virtual Vault settings. I want to be able to manual...

Resolved! Exchange Forms, Clients and Upgrade from 7.0 to 2007(sp6)

Hi,    I can't find a solid answer for this - so I'll just ask flat out.  I have a client who is upgrading from 7, to 2007Sp6 - the upgrade process is fine and dandy, however when encountering the 'Distributing Exchange Forms' part, I'm wondering if ...

wandarah by Level 5
Partner Accredited
  • 226 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! User unable to access archived email

Hi, We're running Enterprise Vault 7.5 and we have one user who can't access his archived emails. Each time he clicks on an archived email a window pops up asking for his credentials, he'd enter the correct username and password and the loading windo...

Resolved! General Management after adding user

We are currently running EV 8 against Exchange and are very slowly rolling it out at a client site.  I was walking the client through the process of adding a new user to EV, enabling the mailbox, and kicking off the archiving process and then assisti...

Resolved! EV Server Journal Task does not archive journal mailbox...

We have implemented a new Enterprise Vault 9.0.1 server based on Exchange Server 2007. Journaling mailbox was activated 2 weeks ago and all mails were collected since. When we activated journal archiving on system, 80% of total journal mailbox were a...

mustufa by Level 3
Partner
  • 1488 Views
  • 7 replies
  • 1 kudos

Resolved! Documents for EV, where did they go?

Hello all, Is this link still valid? http://seer.entsupport.symantec.com/docs/EVME_index.htm It does show documents, but as far as I can find, the last document is from september 2010. I know there are newer documents available. I used to scroll thro...

GertjanA by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 244 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV Journaling

Hi all this is probably a stupid question but I need to change our EV Journaling so that the data is only committed to the vault once a full backup has run, currently at the moment we are journaling 24 /7 with the data being immediately commited to t...

Resolved! A low level indexing operation has failed

hi, there are many 7271 and 7235 errors in EV logs. system is EV 8.0 sp5 there is no DA or CA there are no index error,failure on index volume tool. i collect dtrace logs of index server. *{FG=255/0/0}Event ID: 7271 Search request failed. |Reason: A ...

K_G by Level 6
Partner Accredited
  • 263 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Exchange Journal Store not shrinking

Hello, We just installed an EV 9.0.1 environment for Exchange 2007 servers. We started archiving of the Journal and half of the journal is now archived however the Exchange store is not giving up the sapce used. Do we still have to do offline defrag ...

Bekir by Level 4
Partner
  • 830 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

EV unable to archive mountpoints

I am trying to run FSA against multiple mountpoints but this won't work. Investigation of this problem by Symantec Support gave the result that it is impossible to archive mountpoints in mountpoints. " A single mount point created as an Enterprise Va...

MAC Client

Hi All   We have a strange issues with a customer. They have a mixed enviroment of MAC and Windows. The windows users are running fine but the mac clients are having issues.   When we open an archived email everything appears to be fine but in the at...

Resolved! Vault I/O load simulator?

I am building out some test virtual configurations and was wondering if there were any tools that could simulate Vault load on these boxes?  I could easily enough just overbuild the configuration but would prefer a more balanced choice.   I have alre...