cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! How to run pre/post script in EV

I'm understand that I need to run pre and post backup scripts from the backup jobs to put the indexes and stores into backup mode. The example in the "Symantec Enterprise Vault Technical Note" pdf shows this being done from a command line using power...

Resolved! mispel DAConfig name

Hi, I 've install the Discovery Acclerator. I have configure the Configuration database. I have also created a  new customer e.g  CustomerX. I realise that the configuration database (daconfig is mispell as daconfgi). What is the best way to ch...

Yobo by Level 5
Partner
  • 254 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Laptop user asked for password

Our laptop users don't login to the domain, they login to their local systems. A user testing EV is a laptop user and every time they try to open an archived email they get a prompt from the EV server to login. Looking at other forum messages it look...

Resolved! Backup Exec and Enterprise Vault on the same server

Hello, We are looking to implement Symantec's Enterprise Vault 8. We will be purchasing a new physical server to act as our archiving server. We have a Dell MD1000 NAS device which we will attach to this server through a SCSI interface to act as our...

Drafts in Sent Items

Hello, Some users meet the following behavior: Some mails in the "sent items" folder of outlook are appearing as drafts (date = none and status = "This message has not been sent") whereas they have been succesfully sent. All the messages that meet t...

ZeNick by Level 4
  • 190 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Vault cache (offline) cant get it working

Hi all! Running EV 8 sp1, Exchange 2007 sp1, Outlook 2003. I have migrated users pst files in to the archive and now som laptop users will be able to access the mails in the archive when they are offline, as they used to do when using pst files on ...

Krister by Level 5
  • 1008 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos

Resolved! Remove shortcuts from a mailbox by using EVPM

Hi there, Do you happen to know how to remove ALL the shortcuts from a mailbox by using EVPM? The archive will be exported to PST as it's too big for the exchange storage so the shortcuts are kept in the mailbox too. We need to export the remaining...

Resolved! Unable to add Domino domain

Hi, I am setting up EV 8.0 SP2 to archive Domino Mail server 8.0.1. I have successfully completed the EV pre-requisites and also the Domino mailbox archiving pre-requisites. Installed Domino Server on the EV server and also the Lotus Notes client wit...

Majid by Level 5
Partner Accredited
  • 373 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Export archives to PST with EVPM

Hi there, We are trying to export a few hundred archives to PSTs. The best way would be to use a script or EVPM, but I could not find an example of exporting the archive to a PST by using EVPM. Do you somehow have a INI file for EVPM that can be us...

Resolved! PST Migration

HI, On the PST client push migration is it possible that if the pc is a shared pc that the EV push client method could incorrectly archive an PST into an incorrect users profile? i.e if it finds a pst on the c drive but that pst does not belong to th...

Celtic by Level 5
Partner
  • 174 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV80SP2 - ' fixing' event 6838 - Failed to recall saveset - possible?

I have an error on 1 specific cabfile. The cabfile is empty, although the size is reported as being 15MB Is it possible to remove the entry to this cab-file, so it does not get retrieved anymore? Event Type:    Error Event Source:    Enterprise Vaul...

GertjanA by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 208 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! OWA 2007

Hi, I have a CAS 2007 server (no mailbox role installed). I have configured OWA following the documetation. I have EV 7.5. My issue is that no EV icons are appearing in OWA 2007. Also I cannot open anything from the vault. Any ideas? Thanks a million...

Celtic by Level 5
Partner
  • 853 Views
  • 15 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault Service Pack??

Hi, What service pack is EV 7.5 currently at and where can I download it from? Also I am having issue trying to get EV icons to appear on OWA 2007 server. I have a CAS (not colocated with mailbox) running exchange service pack . Is exchange 2007 sp2 ...

Celtic by Level 5
Partner
  • 162 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Avoid creation of PST files... impact on Vault Cache?

Hi there, quite some time ago I was with a cusomter that disabled the creation of PST files in such a way that even Offline Vault (in these days) didn't work as Offline Vault also uses some "renamed" PST-files as the basis for the cache. Now, I don'...

Peable by Level 6
Employee Accredited Certified
  • 255 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault 8 SP1 in mixed MSOffice enviroment

Hi! New in this forum. Running EV 8 sp1, Exchange 2007 sp1. In the starting phase of implementing E-mail archiving. We have a large department running Office XP(2002) in Citrix and the huge mas of users running Office 2003 on local pc. We noticed...

Krister by Level 5
  • 300 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Shrotcut processing in public folders

Hi, I have setup 0 day archiving in EV for a public folder.  I can archive and retreive messages ok, but shortcut processing does not work.  I created a new sub folder and moved some shortcuts into it.  When I run a manuaally shortcut processing t...

Faxson by Level 5
  • 725 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos