cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

trying to configure a storage Device

thamerthamer
Level 4
Partner

*** Moved to new discussion from https://www-secure.symantec.com/connect/forums/adding-solaris-10-client-5220-applliance-master ***

(5220 Appliance Master)

When i am trying to configure a storage Device from the netbackup admin Java console ,

it was saying cannot find !!!

while from the appliance i cane see it :

 

nb-appliance5220.Storage> Show
----------------------------------------------------------------------
Device                           | Total       | Unallocated | Status
----------------------------------------------------------------------
Appliance Operating System (sda) |   930.38 GB |        -    | In Use
Base Unit Storage (unit_1)       |   4.5429 TB |   545.84 MB | In Use
USB Storage (sdc)                |   14.922 GB |        -    | n/a
 
Base Unit Storage (unit_1)
--------------------------
AdvancedDisk :    744 GB
Catalog      : 930.38 GB
Deduplication: 2.9072 TB
 
----------------------------------------------------------------
Partition     | Total       | Available   | Used        | %Used
----------------------------------------------------------------
AdvancedDisk  |      744 GB |   737.91 GB |   6.0843 GB |     1
Catalog       |   930.38 GB |   921.80 GB |   8.5758 GB |     1
Deduplication |   2.9072 TB |   2.8837 TB |   23.990 GB |     1
Unallocated   |   545.84 MB |        -    |        -    |    -
 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Mark_Solutions
Level 6
Partner Accredited Certified

If  you have your robotics and tape drives attached via fibre to your appliance then from the command menu just do the following:

Manage

FibreChannel

Scan

and then use

Show

This should scan the fibre for the attached drives / robots and display the results

After that just run the Device Configuration wizard from the Admin Console to configure them

Hope this helps

View solution in original post

4 REPLIES 4

Marianne
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

What kind of Storage Device are you trying to configure?

The Appliance is already configured with Storage devices and Storage Units.

If you click on Storage -> Storage Units in the Java GUI, you will see configured Storage Units that you can select in backup Policies. 

thamerthamer
Level 4
Partner

thanks,you are correct ,

but what about the robote, should i see any rebote configured?

please finde the attached,

 

Thanks

Marianne
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

Do you have a robot attached to any of the fibre ports?

The screenshot is a network error.  Nothing to do with devices on the Appliance.

Mark_Solutions
Level 6
Partner Accredited Certified

If  you have your robotics and tape drives attached via fibre to your appliance then from the command menu just do the following:

Manage

FibreChannel

Scan

and then use

Show

This should scan the fibre for the attached drives / robots and display the results

After that just run the Device Configuration wizard from the Admin Console to configure them

Hope this helps