cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Code Error 96 with new second library

Hi everybody.

We have an environment with 1 master server in clúster with Red Hat, 3 media servers (appliance) and 1 library with 3 drivers.  working fine.

We added a new Library IBM with 4 drivers (1 LTO5 and 3 LTO7).

We upgrades the 

The wizard to configure the new library works fine, it was detected and configured , STU´s were configurated....we executed the Inventory the medias were registered in the EMM. 

We created a TEST policy and selected one of the new STU and a VOLUME POOLS with the nnew tapes.

However the backup failed with the code 96 and in the nbemm log indicate the next : EXIT STATUS 2005000 (EMM_ERROR-MDS_media Unavailable, no media is available)

Additiona if a try to delete the MEDIAID it return the code 98. 

 

Thanks in advanced for your comments.

Tags (3)
1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

Re: Code Error 96 with new second library

Okay, so, for 1 x LTO5 and 3 x LTO7 you have at least 2 different STU's (if shared between 3 media servers, then 3 x 2) and you need different media types in the new robot for the 2 different drive types.

What are the densities for the different drive types?
What are the densities for the media in this robot?
What are the densities for the new STUs?

 

View solution in original post

2 Replies
Accepted Solution!

Re: Code Error 96 with new second library

Okay, so, for 1 x LTO5 and 3 x LTO7 you have at least 2 different STU's (if shared between 3 media servers, then 3 x 2) and you need different media types in the new robot for the 2 different drive types.

What are the densities for the different drive types?
What are the densities for the media in this robot?
What are the densities for the new STUs?

 

View solution in original post

Re: Code Error 96 with new second library

Thank Mariane, we identify and oredering the media type fo rdensity...it was the solution....thanks again