cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Drives are in restart mode

Hi All,

 

If we see this then we need to restart ltid service to resolve this issue.

Can anyone suggest which logs we need to read to find out the root cause or when incident happened.

I checked /usr/openv/volmgr/debug, /usr/openv/netbackup/logs/bptm and system logs.

Can anybody suggest on this.

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

Re: Drives are in restart mode

The only reason I know of that they show restart is when something changes in the configeration.

volmgr/debug/tpcommand might show something but it would depend if it was set up at the time.  

View solution in original post

6 Replies
Accepted Solution!

Re: Drives are in restart mode

The only reason I know of that they show restart is when something changes in the configeration.

volmgr/debug/tpcommand might show something but it would depend if it was set up at the time.  

View solution in original post

Re: Drives are in restart mode

Yeah I checked it but did not find anything. Also there was not any configuration change.

Re: Drives are in restart mode

It's been 6 weeks since you posted here!

Have you restarted NBU yet?

Have you enabled logs as suggested by Martin on 3 May?
Anything in OS System log or NBU logs?

Important that you troubleshoot at the time when the issue is seen....,

Re: Drives are in restart mode

I am not sure which logs track it, but i have seen generally this appears, when you reconfigure tape drives on you rmedia server and don't restart LTID to get the new configuration.

to refresh the configuration we have to restart the LTID.

Re: Drives are in restart mode

I restarted ltid and issue got resolved at same time. Just wanted to confirm the log which can show something about this issue. Putting martin's reply as solution.

Re: Drives are in restart mode

volmgr/debug/tpcommand