cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Netbackup 8.1 strange characters logon console

Hi everyone,  i have a brand new installation on netbackup 8.1 on RHEL 7.4 server. All of the installation went fine but when i lunch the console via jnbSA all of the characters are replaced with a rectangle form (see attached picture).  I have the same installation in lab and everything is ok.  I have compared the logs from the two environment and found nothing tha can explained this.  

Have anyone encountered this ? Thanks. Netbackup 8.1  strange Logon console.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Accepted Solution!

Re: Netbackup 8.1 strange characters logon console

4 Replies
Highlighted

Re: Netbackup 8.1 strange characters logon console

What is the local used on the RH box ?

My lab host:

more /etc/locale.conf
LANG="en_US.UTF-8"

Highlighted

Re: Netbackup 8.1 strange characters logon console

Hi Nicolai, It is UTF8 

LANG=en_US.UTF-8
LC_CTYPE="en_US.UTF-8"
LC_NUMERIC="en_US.UTF-8"
LC_TIME="en_US.UTF-8"
LC_COLLATE="en_US.UTF-8"
LC_MONETARY="en_US.UTF-8"
LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"
LC_PAPER="en_US.UTF-8"
LC_NAME="en_US.UTF-8"
LC_ADDRESS="en_US.UTF-8"
LC_TELEPHONE="en_US.UTF-8"
LC_MEASUREMENT="en_US.UTF-8"
LC_IDENTIFICATION="en_US.UTF-8"
LC_ALL=

Tags (2)
Highlighted
Accepted Solution!

Re: Netbackup 8.1 strange characters logon console

Highlighted

Re: Netbackup 8.1 strange characters logon console

Hello Andrew, 

Thanks for the link.  I installed the fonts and its working now.  I dont know why those fonts were missing but it look like it was the problem.