cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Solaris 10 VM backup

AndrewPilgrim
Level 4
Partner

Hi,

Got another stupidly easy question to which i am getting nowhere rapidly with reading manuals, forum posts and asking people who are meant to be working at the same company as me.

I have to back up 2 newly created virtual machines and after adding them to an existing policy that is set up as a Flashbackup-Windows policy i noticed these 2 VM's report as being Solaris10Guest.

So my question is what would you recommend as being the best way to back these up? Would you install the Unix agent locally, add them to the clients and back them up using a standard policy? No snapshots or anything like that, just a good old fashioned filesystem backup. Or is there a way to back them up as VM's using snapshots?

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

AndrewPilgrim
Level 4
Partner

Nicolai - Thanks for pointing out the configuration issue.

I've cleared the solution because after thinking the backups were actually working they were not. And got told yesterday that the were actually just NetScaler devices, so no backup is required. Would of been nice to know from the start :)

 

View solution in original post

5 REPLIES 5

Nicolai
Moderator
Moderator
Partner    VIP   

Call me old fashioned - but are we talking Solaris X86 on VMware I would use the agent based backup method.

Update:

http://www.symantec.com/docs/TECH127089 - Page 16. Solaris on Intel isn't supported using the flash method (VADP)

AndrewPilgrim
Level 4
Partner

I think its x86 Solaris, yes. Think agent based is the way forward and keep it as simple as Netbackup can be to those of us trying to learn it on the fly...Thanks

AndrewPilgrim
Level 4
Partner

Been pointed in the direction of using VMWare policy type since we are running 7.5. Seems to cope quite nicely with it. Dont know if its a fluke or not but its working and no agent installs required.

Nicolai
Moderator
Moderator
Partner    VIP   

Pls note it's not a supported configuration with Symantec. Pls see the link I provided.

AndrewPilgrim
Level 4
Partner

Nicolai - Thanks for pointing out the configuration issue.

I've cleared the solution because after thinking the backups were actually working they were not. And got told yesterday that the were actually just NetScaler devices, so no backup is required. Would of been nice to know from the start :)