cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

W2003SP1 Exchange 2003 now failing

Veritas 10 now receiving error of 'Unable to attach to a resource. Make sure that all selected resources exist and are online, and then try again.'

Just started receiving this error after installing SP1 on the Exchange Cluster Server(s). One Information Store is backed up and one isn't.

Everything was working fine until we installed SP1. We do not have the Firewall enabled.

Please Help.
4 Replies
Highlighted

Re: W2003SP1 Exchange 2003 now failing

Hello Terry,
Did you perhaps post this to the wrong group?
Were you looking for Veritas Backup Exec 10?

Here is link to it
http://forums.veritas.com/discussions/forum.jspa?forumID=103Message was edited by:
Bob Stump
Highlighted

Re: W2003SP1 Exchange 2003 now failing

Guess so. Thank You. This is my first time here.

Thanks again.
Highlighted

Re: W2003SP1 Exchange 2003 now failing

Not answered yet but I have moved my question to the appropriate forum for Backup Exec.
Highlighted

Re: W2003SP1 Exchange 2003 now failing

Terry,
I do not know anything about BackupExec. However, if you follow this link you should see 74 results from a search of "Unable to attach a resource" of the VERITAS Knowledge Base.

http://seer.support.veritas.com/nav_bar/clustersearch.asp?SrchPageID=techsearch.asp&crumb=&highlight=on&SearchArea=All&rc=25&display=&SearchTerm=Unable+to+attach+to+a+resource+&ddProduct=BEWNT&ProductVersion=BEWNTPVER16648&ddOS=&method=and&group=on&show_seer=1&show_pdf=1&include_techfiles=1&show_news=1&search=Search+Now

Perhaps you will find a helpful post from the searchMessage was edited by:
Bob Stump