cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

email alerts not working

Ericx22x
Level 4

I setup netbackup to get email alerts of jobs that fail with status of 1+. (i entered my email address under Global attributes on the master server properties).  All of a sudden i am not receiving any messages.  The only thing we changed is the exchange server.  I cant find any options on the netbackup to make any changes to email server.  Please let me know how to resolve this problem..

 

Thanks

Message Edited by Ericx22x on 02-17-2009 11:38 AM
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Karthikeyan_Sun
Level 6

You have to reconfigure blat to set to a diff exchange relay server.

 

below are some reference doc's for that !

 

 

http://seer.entsupport.symantec.com/docs/254809.htm

 

http://seer.entsupport.symantec.com/docs/314075.htm 

View solution in original post

4 REPLIES 4

udubplate
Level 4
If you reconfigured the email server it is relaying through, have you checked to make sure the relay is setup to allow the master to relay mail through it (usually configured via IP address and/or hostname on the email server)?

Ashz_Tomz
Level 5
Partner Accredited Certified

probably u can use a telnet or a blat to try relaying from cmd..

 

Karthikeyan_Sun
Level 6

You have to reconfigure blat to set to a diff exchange relay server.

 

below are some reference doc's for that !

 

 

http://seer.entsupport.symantec.com/docs/254809.htm

 

http://seer.entsupport.symantec.com/docs/314075.htm 

Ashz_Tomz
Level 5
Partner Accredited Certified

yes these are the docs... u need to install teh latest patch of blat bfr u do it....

make sure smtp serv is running