cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Install SSR 2013 R2 run failed

hi Symantec sensei

Currently I'm struggling with installation of plug-ins, agents, SSR 2013 R2 with user interface on the end-point stations(200 stations) from SSR Management console (7.5.3153). Mostly it goes good, but some stations ignore the installation of “Package for Symantec System Recovery 2013 R2 with user interface”. In the agent history, it shows that “Install SSR…..Run failed”. I checked the obstacles, which could stop the installation – antivirus manipulations (exceptions, complete uninstall, etc.), win os firewall settings/rules (permit all in all directions), tried to Update Distribution Points, manually initiate the installation/downloading the package from Agent (CommonInstaller.exe. It starts for a sec and then disappears).

PS: is it possible to install this package manually in offline mode? tried to find it, but without result 

Kindly ask You to help in this. The LOG file from Agent is attached.

regards

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

Well, I'll continue tshooting

Well, I'll continue tshooting by myself (((

View solution in original post

8 Replies

sorry Attachment

sorry Attachment

Is Anybody alive in the

Is Anybody alive in the community? Please, share Your consinderations for the problem solving.

just to notify

just to notify

is anybody alive.....

is anybody alive.....

Yep you can install the whole

Yep you can install the whole thing manually. The manage packge section in the SSR-MS shows you the required command line.

Markus Koestler could U

Markus Koestler could U identify the path to the installation package? The path, You are talking about, is the CommonInstaller (Am I correct?) If Yes, then in my first post, I said that "CommonInstaller.exe. It starts for a sec and then disappears"

You're right. They changed

You're right. They changed that. Earlier there was the actual MSI package in place.

Accepted Solution!

Well, I'll continue tshooting

Well, I'll continue tshooting by myself (((

View solution in original post