cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Looking for fixinstall.BAT

Hi guys,

I'm look for this https://www.veritas.com/support/en_US/article.TECH209413 

Download and run fixinstall.bat from www.symantec.com/docs/TECH201802.

But this link doesn't work...
I really want to try this fix for my issue with a PreSnap... 

error message : Erreur EC8F17B7 : Impossible de créer des points de récupération pour l'opération : MYBACKUPNAME. Erreur E4F3000B : <Unknown result name 'SYMTRACK_ERROR_PRE_SNAP_FAILED'>

Thanks a lot.

Regards.

12 Replies

Re: Looking for fixinstall.BAT

What version of SSR do you have - 2013 or 2013 R2 ?

Re: Looking for fixinstall.BAT

Hi team,

SSR 2013 R2 

Have you tried using the

Have you tried using the batch file that is included in the installation folder (\Program Files\Symantec\Symantec System Recovery\)?

Re: Looking for fixinstall.BAT

Hi Chris,


Yes i already tryied. 
Still have the issue 

-Erreur E4F3000B : PreSnap Failed on volume \\?\Volume{xxxxx}

(UMI:V-281-1267-11)

Did you run it in a command

Did you run it in a command window (run as admin) and confirm that it ran successfully? (do not just double click the file in Windows)

Machine then requires a reboot after it has successfully run.

Re: Looking for fixinstall.BAT

I did, it looks ran successfully.

I can't reboot before 6:00PM it's a prod server

Thanks for your help. 


We will see tomorow.

Re: Looking for fixinstall.BAT

Still have the issue after a reboot. 

:-/ 

What is the exact version of

What is the exact version of SSR you have (check in Help/About for version details).

Is the problem with a specific volume? Does it always fail with this error or sometimes work?

Re: Looking for fixinstall.BAT

Hi Chris,

Someone on the forum tell me to try with the SP5, so my server is running under SSR 2013R2 11.1.5.55405 .

It's the only volume who got an error, and it's always the same issue.

 

 

11.1.5 is SP5. It's the only

11.1.5 is SP5.

It's the only volume who got an error, and it's always the same issue.

What I mean is; are you backing up more than 1 volume? If yes, do some volumes backup successfully? Which volume fails?

Re: Looking for fixinstall.BAT

I used full option backup for my servers. All is working fine, but for one of them, the backup failed all the time.

To find the issue for this server i've tryied to use backup volume per volume (i save C, D, E, F singly)

The issue happen only for my F volume, this volume contain a folder with all *.PST file of my user. 

So this confirms that there

So this confirms that there is something specific about volume F causing the failure.

I would recommend that you open a support case for this issue.