cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Storage Foundation for Windows - Date Sorting messed up

RiaanBadenhorst
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

The title is pretty self explanatory. Only happens for this forum as far as I can see. Please let me know if you guys can see the latest posts and not those from 2010/2009.

9 REPLIES 9

Marianne
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

Same here. No matter which sort order I try.

Top of the list for me is 06-08-2010, followed by posts from 2009.

Marianne
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

Admins - any hope of getting the sort order fixed in Storage Foundation for Windows  forum any time soon? 

If there are any new posts, there seems to be no way of picking it up...

Hi guys,

I made the change in the admin settings that is supposed to change the sort order, but it doesn't appear to be working. I've taken this up with Lithium and hope to have a resolution soon.

Marianne
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

Ryan, I am starting to believe that something else is the reason for only seeing old posts -

Maybe not all content was migrated?

There was a new post last night that is appearing at the the top op the list.

Can you link me to it?

Marianne
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

The new post or SF for Windows?

New post:  non-interactive account for hadhelper service 

SFW:  Storage Foundation for Windows 

PS:
Probably not a case of incomplete migration as we see posts from 2014 in 'Can You Solve These?' section...

Hi @Marianne

I'm a little confused, new posts should be at the top and the one at the top is new. I think I'm not understanding the problem you are seeing.

Marianne
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified
Ryan, this discussion is about SFW posts up to the move to VOX.
Before Wednesday's new post, the post at the top of the list was from 2010.

Only new posts after the VOX cutover appear at the top of the list.

Where are all the posts between 2010 and July/Aug 2016?

ah! I get it now. Thanks @Marianne, good eyes. I've opened up a ticket with Lithium to see why this is happening.