cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Advanced Supervision
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Discussion Posts

Resolved! Getting Event id 285/296 when running searches in CA

Since upgrading to 10.0.4 we have started to see issues when running searches in Compliance Accelerator.  The searches never complete, but there are no errors as such in the CA console. We are seeing these errors in the eventlogs on the CA server.  ...

Resolved! Complianc Accelerator evbaadmin cannot connect to server

Upgraded EV and CA from 9 SP2 to 10 SP4 (via the approved upgrade paths. Now, when trying to connect to evbaadmin on the CA server, get the error cannot connect to server. (and the Configuration DB and the Customer Databases were upgraded at each ste...

Resolved! ADSynchroniser.exe 500 failed logins

I'm getting fussed at from my Security Group. The ADsynchronizer is putting over 500 events in the Security Event log: Any ideas on resolving this? Failed Login event for prod\evadmin on (Domain Controller) %NICWIN-4-Security_4625_Microsoft-Windows-S...

CA never end of search

We are using EV 10 and CA 10, I dont know, If I use the service account to manul search(i.e immedaitely), it will run very fast and no issue. But If I schedule search, although I see all index are finished when search detail. But in the monitor tab, ...

Resolved! compliance accelerator RPC searching issue

We are just upgrade EV & CA 8 to EV , CA 10 EV Server name: EVMA01 EV DNS Alais: EVCNAME CA Server Name: EVCA01 in the dtrace , we saw the CA is trying to connect the EVCNAME and said cannot connect directory service. however, pointing to the CNAME w...

Resolved! Keyrings

I have been working on my company's billing computer for the last few months and have never had an issue with it. However, for the last week or so I have not been able to open up anything that was encrypted. It keeps on giving me the following error:...

Casa213 by Not applicable
  • 1022 Views
  • 1 replies
  • 2 kudos

Resolved! Compliance Accelerator Cannot Connect to server

I upated Enterprise Vault 9.0 to 9.0 SP4 last night. I then updated Compliance accelerator as well. Now when I try to login from the Compliance Accelerator Client I receive a message that says "Cannot connect to server - The server is in the process ...

Baron164 by Level 6
Partner Accredited
  • 612 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Compliance Accelerator cannot open attachments

When a CA user tries to open some attachments (not all) they recieve this error. It doesn't happen every time the user tries to open attachments but it happens enough to be an issue. I'm hoping someone can point me in the right direction. Failed to...

Baron164 by Level 6
Partner Accredited
  • 877 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Enterprise Vault and Domino

I'm having an issue with a client machine using Lotus Notes. They are running Compliance Accelerator but when they try to view original documents they reseive an error. Using Compliance Accelerator 9 they can view items but could not view original it...

Baron164 by Level 6
Partner Accredited
  • 591 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Compliance Accelerator Reports - 404 Error

Hello, Odd error, when i try and view reports using compliance accelerator it gives a 404 error, but that's because it's accessing the report using localhost as a servername. Where is the config file that i need to change to point it to the correc...

Compliance Accelerator version 8

Upgraded a couple months ago from CA 7.5 to CA 8 - as an upgrade(?). Lots of downtime and fustration ever since.... journeling connector repeatedly failing, nightly Hot Word searches stopped working, Research selection of users not working....  ...