cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Discussion Posts

Resolved! Not able to create Vault Stores

I am facing problem when creating vault stores in the EV console. I see event 41463 and 40966 (Storage Queue Broker) in the EV envet viewer: An error occurred while invoking Int32 <GetConfiguredStorageArchiveProcesses>b__0(). Error Context : Gettin...

giuliod by Level 5
  • 571 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! ev1101chf3 - unable to fetch item

hello all, I have a user complaining she cannot retrieve some items from her archive. We do not allow deletes, nor do we run expiry. From the eventlog, the error 6287 is shown. Wierd thing is that in the event the offending saveset is listed. The ...

GertjanA by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 438 Views
  • 3 replies
  • 1 kudos

Indexing not working in Enterprise Vault 11

Hi all,   I am pretty new to Enterprise Vault and I am learning about it.    Currently I have a very big problem in our environment. Indexing is not working. We have two servers for indexing. Both are in a Index Server Group. In that, one server ...

EventID 41145 when using FSAUtility.

I currently have an issue where by when I perform a FSAUtility -t restore, a number of the items return a eventID 41145 - Additional info : Input string was not in a correct format. I have reviewed the files in question on the fileserver and althoug...

Paard by Level 2
  • 546 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Collections area filling up and not reducing

Hi Need your assistance please and don’t know if any of you have every run into something like this before, I have a client who is currently experiencing as issue were there DVS files are not clearing out from the Centera Collections area and I ...

Crow1 by Not applicable
  • 136 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

EV 11.0.1 CH3 - Journal Tasks Falling Behind

Hi Symantec Community, I am running 4 VMWare VMs with EV 11.0.1 CHF3 all with Windows Server 2012 (not R2).  We are running Archiving on 8 Exchange 2010 SP3 Mailbox servers and Journaling 1 Exchange 2010 SP3 mailbox server.  Two of the EV servers ar...

se1v1en by Level 1
  • 481 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Adding Windows Storage Server 2012

Hi All. I've problems adding a Windows Storage Server 2012 as target for Enterprise Vault. It's a new instalation, Enterprise vault 11.0.1 (over Windows Server 2012 R2), and when i try to add the Windows Storage Server 2012 as Target the followin w...

Nuix vs TransVault

Has anyone got any direct experience with Nuix or TransVault to migrate data from on premise Enterprise Vault to Office 365 archives? Aware of Archive Shuttle is available as well, but would like to concentrate on the above two as those are the tw...

Resolved! Can EV stubs work for retrieval when moved to Office 365?

Hi All Probably a daft question, but one I desperately need a definitive answer to. EV9 SP3 archiving against a mix or E2k7 and E2k10 servers. I'm testing migration scenarios for Exchange on prem to O365. We're considering what would happen if we...

Resolved! Large chunks of emails not put in Journal

Hi, Ive checked the journal Mailbox today and noticed there was 13000 items that where just sitting in the inbox. About 4000 are from a 2 day period in the end of June and another 3-4000 from a day in july and the rest from early september. Ive ch...

EV11 - indexing running behind? Check this

Hello all, I've been working on an issue we had the last few weeks, where the VAC reported 'items waiting to be indexed', and where the count went up day by day. While working with support, and in this forum, I also accidentally found an KB article...

GertjanA by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 514 Views
  • 2 replies
  • 2 kudos

EV 11 pst migration fails The RPC server is unavailable

i am doing server driven pst archiving it always fails with below error, if i go to archives i can see the archived files       Configuration Settings ----------------------    11/1/2015 6:52:48 PM Number of retries after a networking error: 7 ...

(File Missing: C:\..\x86\vc_red.msi ) in EV10.0

hey guys, i have this environment - MS Server 2012 R2 (x64) - SQL Server 2008  - Enterprise Vault 10.0 - Exchange Server 2013   i hope someone can help me. When i begin to install EV10.0, it shows this error "File missing: c:\..\x86\vc_red.msi...

Labels