cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Discussion Posts

EV 11.0.1 CH3 - Journal Tasks Falling Behind

Hi Symantec Community, I am running 4 VMWare VMs with EV 11.0.1 CHF3 all with Windows Server 2012 (not R2).  We are running Archiving on 8 Exchange 2010 SP3 Mailbox servers and Journaling 1 Exchange 2010 SP3 mailbox server.  Two of the EV servers ar...

se1v1en by Level 1
  • 470 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! FSA: moving Files to mountpoints

Hi there, Environment: EV10.0.4CHF3 on Windows Server 2012 + Fileserver (w. FSA-Agent) on Windows Server 2008R2 The LUN of the Fileserver is reaching its max.size of 2TB (MBR, not GPT) and we have to reorganise the Shares -> so we´ve made plans to ...

Manuel_L_ by Level 3
Partner
  • 1048 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

EVIndexing issue & Call with Support

Hi, Since upgrading to EV 11.0.1 we've had to reinstall the Index redistributable 4 times in 2 months. Clearly indicating something wrong. Having just got off the phone with Support i wanted to sanity check what ive been told as im not convinced. ...

Resolved! Enterprise Vault Add-in in VDI Environment

Hello, We are currently deploying VDI solution where for our users. I have built Windows 8.1 Ent template with all the required softwares installed including Outlook 2013 and the Symantec Add-in plugin. I have noticed when I launch the outlook for ...

Resolved! Backing up with Arcserve UDP

Hi there, Hopefully someone will be able to help with this, we are moving over to Arcserve UDP for backups, we have left EV until last. Can anyone confirm this is a compatible way to backup the Vault data and indexes? We will carry on with pre and ...

Resolved! Enterprise Vault Upgrade(OS and Hardware)

We have EV 9.0.4 running on Dell PowerEdge 2800. The OS is Windows 2003 R2 (Enterprise Addition). The EV databases are on a separate SQL 2005 server. Since Windows 2003 server support will end by mid of this year we are looking to migrate EV onto a v...

siddiqir by Level 4
  • 1124 Views
  • 10 replies
  • 0 kudos

Resolved! Migrating a v11 EV Cluster to a single server

Hi I'm taking on a migration of an Enterprise Vault 11.0.1 server which is currently based on a Microsoft cluster and it will be migrated to a new single VM. I've successfully used the ServerMigrationWizard before to migrate to new servers when we ...

Resolved! Changing Enterprise Vault Disk Drive

Hello, I have Symantec Enterprise Vault version 11. running on a VM and subsequant MS SQL Server on saperate VM. Both VMs have 2 hard disks, each hard disk allocated from different LUN. Once disk for OS and the other for Data. Enterprise Vault keep...

Resolved! Upgrading and Moving EV 10 to new servers

Hello, I am trying to figure out the best way to accomplish two goals with Enterprise Vault 10. 1.  Upgrade EV 10 to EV 11. 2.  Moving EV 11 to Windows 2012 R2 server and split out the SQL server to a separate Windows 2012 R2 server. I currently ...

Resolved! Search Archives

Hi, The situation is we have Vault Cache (no shortcuts) and are piloting some virtual desktops without local storage. The lack of results from the EV archive in Outlook (and Windows) search is an issue, and the suggested route of going to the Outloo...

Elio_C by Level 6
  • 536 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Does EV 9 work with MS Exchange 2013?

We are currently running Enterprise Vault Server version 9.0.5 on 32bit Windows 2003 for mail archival of a Microsoft Exchange 2003 server. The users are currently on Office 2010 and version 14.0.7128.5000 of Outlook with the EV Plugin version 9.0.5...

Resolved! EV 9 VMWare

hi   can someone answer this?   The EV 9 performance guide for VMs advises that it has only been tested on VMware 3.5 and VMware 4. Does anyone know if version 4 includes later versions EG 4.1 ?   thanks  

GTK by Level 6
  • 554 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! CPUs with Enterprise Vault 10.0.4

I notice that the recommended minimum number of CPUs is 8 for Enterprise Vault 10 but our installation on ESX doesn't appear that it would really require more than 4-5.  Only hitting 65% utilization during archiving for an hour to two.  Are there any...

Resolved! Unable to Install EV Admin Console Only

Hi, We have upgraded our EV from 8 to 10 and started using Veeam as backup from BE. emails are in pending archive mode and been given this solution: http://dailyvmtech.wordpress.com/2012/10/23/backing-up-symantec-enterprise-vault-with-veeam-backup-r...

Nysoh by Level 5
  • 731 Views
  • 4 replies
  • 1 kudos

Resolved! Generate test email or data for EV 10 test lab ?

Hi All, I have deployed Exchange Server 2013 in my test lab, but the problem is that the email test data is something that I need to generate, how can I generate the test email so that I can test and learn how EV interact with the Exchange server ?  ...

Labels