Job is on hold

Hi Team

 

I am facing issue in backup exec 2014 tbackup job gets on hold. I am using robotic tape library for backup and any task i gave to library including scratch media or scan or any backup job it comes up on hold and shows "job is on hold".

I restart the library and the server as well but still have the same issue. Also i install the drivers from backupexec but issue still same. Before this issue it was working fine.

 

Thanks and regards 

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

hi i try these options but

hi i try these options but still have the same issue

 

now i created case id to resolve this issue.

View solution in original post

6 Replies

...remove the library

...remove the library completely from BE and Windows and reinstall it.

Also try a repair of the BEDB using BEutility.exe and see if this works. The robotics should also be showing up as "Unknown medium changer" in Windows Device Manager.

Thanks!

Highlighted

well i will try these and

well i will try these and robotic library is detecting properly by windows.

Job hold

Can you send me the config job please. The job contains full backup or a policy with incremental or differential backup?
Accepted Solution!

hi i try these options but

hi i try these options but still have the same issue

 

now i created case id to resolve this issue.

View solution in original post

...just feed back when you

...just feed back when you find a solution.

Thanks!

sure as soon i get a solution

sure as soon i get a solution i will post here