cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! EV 10.0.3 and Outlook and OWA how to configure

Hi, We have Exchange 2010 single server acting as Mailbox, HUB and CAS.  Now we have EV installed and all working fine internally. We use outlook anywhere to access emails via outlook and OWA published via TMG. What is the easiest way to configure ex...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 273 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! PST import when only journaling is used

Hello, I used a third party tool to migrate data from a legacy archive (Mimosa NearPoint) into an Exchange  journaling mailbox that gets archived by EV 10.0.2. It is taking a very long time for EV to pull the archived messages out of Exchange, probab...

rnt123 by Level 5
  • 2320 Views
  • 24 replies
  • 3 kudos

Resolved! 15000!

15000 posts in this forum! Well done all!

GertjanA by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 154 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Cannot Enable Exchange Mailbox for Archiving

So, brand new to Evault.  Have installed 10.0.3 with CU1  and configured, all is well.  Create a provisioning group (with only myself in it as a pilot).  Run the Exchange Provisioning Task with logging, and looks like it has provisioned properly (see...

SKTAG by Level 4
  • 1267 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV OWA Question

Does anyone knows where an archived item is temporarily stored when a user opens an archived items via OWA? In temp folder on end user PC or in EV server temp folder? Many Thanks

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 288 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Vault 10 / OWA 2010 setup question

Hi, First, I should mention that I have tried to use the stickied wizard at the top of this forum... it starts off working but then after one or two questions, it drops out and shows no data... tried it about 10+ times with varying success, never eno...

Resolved! tool for checking archives

hello, are there any tools or scripts out there that can check to see if an archive is working the way it should, we had an issue with a user, now we need to check them all. i.e. archiving is working properly, retention catagories are bring applied c...

Resolved! EV Move Archive - speed / transfer rate example

Hi Guys has anyone got experience in doing a move archive over a large number (100+) of archives and can give me an idea of the time required in terms of items / MB per second / hour etc that Move Archive can process the data ? i know that the underl...

cl12 by Level 3
Partner
  • 1448 Views
  • 9 replies
  • 2 kudos

Resolved! Exchange mailbox archiving reports - no reports written

Hello.   We are running for EV Servers on Windows2008R2 with EV 9.0.2 and archiving MSExchangeMailboxes (2003,2007and 2010) For whatever reason, one of the server is not writing an daily "MovedItemsUpdateSummary" file under c:\program filesX86\enterp...

Resolved! Outlook webapp and EV

Hello, Does Symantec support use of load balancers for archive access using OWA, i,e load balancing external URL across a farm of EV servers within the same site. I have statements in the support website where Symantec doesn't support using load bala...

ecrgvp by Level 4
  • 332 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

No pst created after exporting the search basket

Hello All, I am facing an issue wherein I am adding the search results into a basket on search.asp page and then exporting the basket into a pst by using restore to pst option(by editing webapp.ini file), the basket gets restored successfully and the...

Resolved! Vault Data Migration from EMC Centera to SAN (NTFS)

Hi I have a customer currently using EV 8 with EMC Centera as their primary Vault Store. The EV Server assigned for Exchange Mailbox and Exchange Journal Archiving. The data size in EMC Centera is more like 10TB. Now the customer wants to move th...

FOXA777 by Level 3
Partner Accredited
  • 1184 Views
  • 4 replies
  • 1 kudos

Resolved! EV 10 SP2 outlook client install

When I try to install, (even with admin credentials) it only wants to install to E:\evault.  Since that directory is already in use, I need to install elsewhere, but it will not let me.

Resolved! EVAULT 10 - Updates and hotfixes

Hello, where can i find a list of updates or hotfixes for Evault 10.0 ? Is there a page where could i check regularly to know if a new hotfix is launched??? Tks