cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Upgrading 20x EV FSA from 10.0.1 to 10.0.2

Hi, We want to upgarde 20x EV FSA from 10.0.1 to 10.0.2, so basically the steps would be  1. Stop services in all 20 EV FSA Server 2. Upgrade the first EV Server and start Directory service, wait for event log, start storage wait for event log and st...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 550 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Yesterday we had EV server queue pile up issue for all EV servers,5. As a workaround we performed cluster SQL database failover and failed back and the issue got fixed. Again we had same issue EV issue today.

  Yesterday we had EV server queue pile up issue for all EV servers, As we checked the server and confirmed the below information.   1.      Confirmed that the MSMQ A5 queues are piled up. 2.      Verified all the EV services are running fine. 3.    ...

Mohankumar_K by Level 4
Partner Accredited
  • 642 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! DTRACE trigger query

I am setting up a trigger dtrace for a particular user as it appears they are having archiving issues   on the step that advises - "DT Trigger>include .... "   - do i just include the users name /alias here ?   Thanks  

GTK by Level 6
  • 222 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Removed the network cable, the Indexing service didn't stop

Hello All.   When the EV server removed the network cable, I didn't stop the Enterprise Vualt Indexing Service. My EV version is 10.0.2. I check that the EVIndexVolumesProcessor, EVIndexQueryServer process not stop in task manager Please help me. Thi...

jckim by Level 3
Partner Accredited
  • 703 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Upgrading indexes to 64bit and the cachelocation

Hello all, Looking for experience from the field: I am in a relatively large environment (10mbx archiving servers) where there is extensive use of VaultCache for laptop-users. The cache location (currently set at the default of 20GB with 10 concurren...

GertjanA by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 766 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV WORM device suggestion for <100 employees

Hello, I am hoping for some suggestions on the kind of WORM hardware that is compatible with EV, for an Office < 100 employees and with email volume < 75-100GB/year.  I have experience with NetApp SnapLock but it seems to be an overkill for the above...

Resolved! Invalid SIS part

Hi, I'm using EV10 SP1, Exch2010.  On both EV servers (mailbox and journal) I am getting a few of the below warnings.  Log Name:      Symantec Enterprise Vault Source:        Enterprise Vault Date:          10/19/2012 9:27:51 AM Event ID:      711...

Sortid by Level 6
  • 325 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! version conflict between EV client and EV admin console

we are currently running Enterprise Vault for Exchange Server version 8.0.5.1048 on our EV servers, but have upgraded our clients to version 9.0 (9.0.2.1061.0.dcom). Our client systems are XPSP3, and running Microsoft Office Outlook  2007 (12.0.6607....

Resolved! EV - migrating to new Centera

Hi Running EV9.0.2 Our current 2 replicated Centeras are low on space so we're working with EMC to put in new, larger Centeras. I have 5 separate vault stores, each containing a single partition. There are 5 Centera pools. I've reviewed the procedure...

goatboy by Level 6
  • 346 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! Query about shared archives

Hi, Apologies for the test entry, but I was continuously getting a symantec error when I was trying to upload for the last two days. My issue is as follows - Hi, User accesses a shared mailbox called Claims Admin GHO. She can see all the folder struc...

Rax2473 by Level 3
  • 728 Views
  • 3 replies
  • 1 kudos

Resolved! 1 user no longer Archiving with EV

Hi all, Right ive just done the EV course, No previous experience with EV and now my first EV fault!   All my users are working fine except one, who's emails have not archived since Aug. Now she was on client 7.5 and i upgraded her to 9.04 (server ve...

Resolved! Upgrade enetrprise vault 10 sp1 to sp2

Hello, after I upgrade enterprise vault  10 sp1 to sp2 , when the archiving task run we get a lot of errors: and all of the queue from msmq automatically purge.   Event id:  Log Name:      Symantec Enterprise Vault Source:        Enterprise Vault Dat...

Resolved! EV File Archiving issue

Our environment is as below EV Server 10.0.1 File Server on Windows 2008 R2 Users are sometimes unable to view the placeholders when they open the shared drives from their PC's. However they are able to see unarchived files. This is intermittent. If...

vjose79 by Level 4
Partner Accredited Certified
  • 401 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV 8.0.4 - Mailbox Archiving messages where recipient was BBC'd

Hi, We want to archive Leavers mailboxes in Ev 8.0.4, so we have zero day achiving policy, added all message classes to archive everything, however some users have items in their inbox with no To: or CC: field, maybe these mails were sent BBC'd to a ...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 488 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos

Resolved! Ev 10 Problem with PST Migration

Hi I just finished to install Ev 10.0.2 and try to to PST migration  I got this error , do you have any idea ?   Migration of PST \\10.0.1.241\C$\Users\talm\pst\archive.pst exception: Retrieving the COM class factory for component with CLSID {AF8F5...

Resolved! EV 10 Rebuild Index question

Hi All, After upgrade to 10, seem that the old index not really working, so I rebuild the index, however, in the rebuild index, I dont see use a lot server CPU (less than 10%) , and after 5 hours, I see the nex index folder just 100Mb, the old index ...

Resolved! EV causing Exchange log growth?

Our customer have Enterprise Vault 9.0.1 and Exchange 2010 SP2 RU2. Two weeks ago we installed September, August and July MS updates, after the weekend the exchange server stopped because the exchange log volume had filled up. We noticed that logs h...

Resolved! EV & Discovery Firewall rules (Windows 2008 R2)

I have two new EV servers that I will migrating to "64bit", EV01 that has all all the standard tasks of an EV server for Microsoft Exchange needs and another EV02 that only has  the Journaling task with eDiscovery. My issue is... there is no single d...

DMP by Level 3
  • 559 Views
  • 1 replies
  • 1 kudos

Resolved! Install/Update EV on unsupported OS version

Hi! I would like to ask if i can upgrade current version of EV on next one if Deployment Scanner compains about unsupported OS version.   Reason being that client runs EV 8.0.1 and Scanner says that OS not supported ( Win 2008 SP1 Ent 32 bit ). I hav...

Vlad2010 by Level 4
Partner Accredited
  • 358 Views
  • 4 replies
  • 1 kudos