cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Manually remove Vault Store & Partiton

Hi all In my test lab I need to remove Vault Store and all Partitions in it and all Indexes connected with this combination. Simple Delete does not work since there were once Centera in lab and now is gone... Configuration still exists. So I need "br...

Resolved! Enterprise Vault Stubs saved on network shares

Hi i was wondering if anyone has as solution for a issue we have.  We have just recently migrated multiple companies (under the same name) into the 1 Enterprise Vault server (10.0.1.1171. These companies were running as seperate entetites therefore e...

dvic by Level 2
  • 241 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! MSMQ behaviour

Hi,  I'm using EV10 SP3, Exchange 2010.  We have 2 EV servers, one journaling one for users mailboxes, with separate SQL 2008 server.  Last night we enabled 100 people in EV, the first of our pilot groups.  We forced an archive run at 4pm which finis...

Sortid by Level 6
  • 539 Views
  • 9 replies
  • 1 kudos

Resolved! File Server Arching Policy advice

We have a file server archiving policy that archives items (for certain file types) that are older than a year. Archive point is \\peace\staffshare I have been asked to archive items in a sub folder of this share with a different policy (ie archive i...

Resolved! EV 10.0.1 FSA archive based on Last Access Time

Does FSA use its own record of last access date for files or does it rely on the OS (Windows)? Since Windows Vista, for performance reasons, Microsoft have changed the Date Accessed field to only report the date a file was created and not accessed. I...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 78 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Enterprise Vault Cluster DR solutions

Hi Everyone,   I am currently looking into the DR solutions available for an EV 10 Cluster (Win 2K8 R2). I would like to have a single server in DR. I've looked into the following options: - Have a cluster node in DR (EV does not support clusters wit...

mmassoni by Level 2
  • 1972 Views
  • 11 replies
  • 2 kudos

Resolved! Vault Store Database Log Space is low

I have a vault store database log that continously says it's using 90+% of it's allocated space. I have a SQL Maitenance plan setup to backup the transaction logs. The maintenance plan is running properly. I have it set to run while EV is in backup m...

Baron164 by Level 6
Partner Accredited
  • 1724 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

Evault 9.0.2 to 10.0.3

I have read through all the documentation for upgrading.  Please see my concerns below.   Server 2008 R2 64bit with SQL Server 2005 on the same server.  Should the SQL Dbase be on a separate system?  I should be able to do an in place upgrade by runn...

jdefilip by Not applicable
  • 85 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! Unable login to EV server with Vault Service Account.

Hi, everybody. In test infrastructure I have: 3 EV servers  (EV9) OS:Windows Server 2003R2. For day-to-day work I use random one of them and log in with Vault Service Account. But recently I've lost opportunity to log in to EV2 server, it looks like ...

zubkoff_s by Level 4
Certified
  • 529 Views
  • 10 replies
  • 1 kudos

Resolved! Unable to add exchange server target

We have below environment, EV 10.0.4 on a Windows Server 2008 R2 SQL Server 2008 R2 Exchange Server 2007 I am unable to add the exchange server as archiving target. Permissions have been set for the EV Service account already. The Vault Service accou...

vjose79 by Level 4
Partner Accredited Certified
  • 618 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Vault Partition Rollover free space ??

Hi  In our Enterprise vault FSA system we have partition roller set to "Enabled based on Volume "  when the volume reaches 6% free This works fine as at 6% free the system rolls over to the Next "ready" opartion and closes the present open one . Howe...

yobole by Level 6
  • 159 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Accessing EV reports from the Admin Console

When launching reports from the EV Admin Console\Site Name\EV Server Management, the reports are going to the wrong sql server (I am guessing sql server was moved at one point but these are still pointing to the old sql name). Any idea where that set...

Fremont by Level 5
Partner Accredited
  • 158 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos